Thema: Interieur

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Borek en Bogarden: De zonnige kant van het leven

Juli-Aug 2009

In de huidige beleveniseconomie staat het buitenleven steeds meer centraal. Zowel bedrijven als particulieren beschouwen hun terras meer en meer als een verlenging van hun bedrijf of huis. Het prachtige familiebedrijf Borek en de winkel Bogarden in Oisterwijk werken al dertig jaar aan deze zonnige kant van het leven. U kunt er terecht voor een complete outdoor furniture. Zonniger kan het niet worden!

Lees verder
Thumbnail

Van Grinsven: Meedenken en uitvoeren op niveau

Nov-Dec 2009

Als totaalinstallateur van duurzame installaties is Van Grinsven Loodgieters- en Installatiebedrijf in Rosmalen al ruim drie decennia een begrip op het gebied van sanitair, centrale verwarming, gas- en waterinstallaties, riolering en zink- en dakwerk. Voor aanleg, onderhoud en beheer van installaties en de betere badkamerzaken biedt Van Grinsven servicegerichte oplossingen.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Erik Heeg

Maart-April 2013

Merken lijken steeds meer op elkaar; doelgroepen zijn moeilijker te bereiken en de fysieke detailhandel lijkt het pleit te verliezen van online shops. Hoe kunnen de ondernemers van vandaag klanten verleiden? En kunnen bricks & clicks wel samengaan?

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Iris Diamant

Maart-April 2013

Iris Diamant had geen toepasselijker bedrijfslocatie kunnen uitkiezen dan de vroegere fertiliteitsafdeling van het Groot Ziekengasthuis. Voordat haar onderneming het leven zag, heeft ze immers heel wat hindernissen moeten nemen. Opgeven was geen optie. Iris moest en zou ondernemer worden.

Lees verder
Thumbnail

Lid in de spotlight: Lambèr Snijders

Nov-Dec 2014

Lambèr Snijders Led Supplies Uden

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven