Thumbnail

Vrouw in Business: Anja Spaans

Juli-Aug 2009

'Heb het lef om te doen wat je leuk vindt, het maakt het leven zoveel mooier.' Een motto waarbij Anja Spaans al haar hele leven zweert. Met als resultaat een boeiend carrièrepad dat haar van een modeconcern met meer dan 80 filialen, leidde naar een internationaal opererend ExecutiveSearch-bureau.

Lees verder
Thumbnail

VepaGifts en VepaBedrijfskleding: We zorgen voor identiteit

Jan-Febr 2018

VepaGifts bestaat 40 jaar. In 1978 begon Bem van Enschot een onderneming in relatiegeschenken vanuit Berlicum. Inmiddels is het bedrijf, na een tweetal verhuizingen, uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van promotionele producten. En kwam er een nieuwe divisie: VepaBedrijfskleding.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in business: Chantal Vermeer

Jan-Feb 2012

Met een tekenpapiertje in de hand ging ze naar modeshows in Parijs. En de jurken die ze daar zag, tekende ze ijverig na. Best bijzonder als je pas acht bent. Inmiddels heeft ze drie vestigingen van damesmodezaak Mevrouw Vermeer op haar naam staan.

Lees verder
Thumbnail

Gimbrère Mode: Wij doen het anders

Sept-Okt 2014

Gimbrère Mode heeft er een filiaal bijgekregen. Terwijl veel modezaken hun deuren sluiten, worden de ambities van dit familiebedrijf alsmaar groter. Is het naïviteit of pure lef? Aurélie, Jean-Charles en Alexander Gimbrère vertellen.

Lees verder
Thumbnail

't Atelier: Meer dan 50 jaar ervaring

Maart-April 2015

Al meer dan 50 jaar is ’t Atelier gevestigd in Udenhout. In 1962 startte het bedrijf als een familiebedrijf en in 1998 kwam Anja Reukers in dienst. Zo’n zes jaar geleden heeft zij de activiteiten van het atelierwerk volledig overgenomen en uitgebreid. Momenteel staan Geert-Jan en Anja Reukers samen aan het roer.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven