Thumbnail

Campanile: Meer dan Sint Jan en Bossche bol

Nov-Dec 2013

vlakbij de binnenstad en snelweg, gunstig gelegen tussen de evenementenlocaties brabanthallen en Maaspoort sports & Events en met voldoende gratis parkeergelegenheid, is het Bossche campanile hotel sinds 1991 een aangename uitvalsbasis voor zakelijke gasten en een groeiend aantal leisure gasten. deze zomer onderging de wat gedateerde accommodatie een metamorfose: ‘Ik ben zeer blij met het resultaat. Onze prijs/kwaliteit verhouding is weer in een goede balans’, aldus hotelmanager Frank Lips.

Lees verder
Thumbnail

De Ruwenberg: Leren, werken, sporten en ontspannen

Mei-Juni 2015

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events in Sint-Michielsgestel is voor managementteams van gerenommeerde bedrijven een geliefde plek voor hun trainingen en opleidingen. De accommodatie is gesitueerd in een landelijke omgeving en beschikt over 196 hotelkamers, 40 vergaderzalen en veertien hectare natuurschoon. Sinds kort is het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de luxe wellness- en sportfaciliteiten van het hotel annex trainingscentrum.

Lees verder
Thumbnail

Hotel Van der Valk Uden-Veghel: Het honderdste hotel

Mei-Juni 2015

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan het familiebedrijf. Met Van der Valk Hotel Uden-Veghel opende Van der Valk het honderdste hotel; een mijlpaal waar zij trots op zijn.

Lees verder
Thumbnail

Bossche Suites: Wereldse luxe creëren

Maart-April 2016

Optimaal genieten van de gezellige en gemoedelijke sfeer van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch? Daarna heerlijk overnachten in een luxe hotelsuite? Hotel Bossche Suites begroet u vanuit twee karakteristieke panden middenin het bruisende centrum. In de ruime, sfeervolle suites aan de Verwersstraat en de Stationsweg schudt u het stadsleven ontspannen van u af. Wereldse luxe combineert fantastisch met het gemoedelijke, bourgondische karakter van de stad. Eigenaar Rens den Otter: ‘Een overnachting in ons hotel moet helemaal kloppen. De gasten hoeven zich tijdens hun verblijf nergens zorgen over te maken.’

Lees verder
Thumbnail

Van der Valk Hotel Uden-Veghel: Daar waar gemoedelijkheid en luxe samenkomen

Sept-Okt 2016

Tweeënhalf jaar na de opening draait Van der Valk Hotel Uden-Veghel op volle toeren. Een aantal prachtige Awards rijker (waaronder Beste Hotel van Nederland 2015) blijft het management vernieuwen en uitdagingen zoeken. Tegenwoordig is er een leuk aanbod aan groepsuitjes en teambuilding activiteiten in samenwerking met ondernemers uit het aangrenzende Natuurgebied De Maashorst.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven