Ze delen dezelfde voornaam, 33-jarige leeftijd en passie voor het horecavak: Roel Immens en Roel Huesmann. Het succesvolle duo opent binnenkort een derde zaak in de Korte Putstraat in ‘s-Hertogenbosch. Wat zijn de ingrediënten van hun succes?
Ze delen dezelfde voornaam, 33-jarige leeftijd en passie voor het horecavak: Roel Immens en Roel Huesmann. Het succesvolle duo opent binnenkort een derde zaak in de Korte Putstraat in ‘s-Hertogenbosch. Wat zijn de ingrediënten van hun succes?
Het getuigt van moed - zeker vandaag - als een ondernemer besluit zijn zaak een volledige metamorfose te geven. Michèle Hueting deed het met De Bossche Eetkaemer en de redenen daarvoor waren zowel emotioneel als zakelijk van aard.
Markant Uden is dé ontmoetingsplek voor Uden en omgeving. Daarbij omarmt men ook nadrukkelijk de regionale ondernemerswereld. Van een businesslounge tot locatie voor bedrijfsfeesten: de onderlinge mogelijkheden tussen theaterzaal, evenementenzaal, restaurant, grote foyer, de kleine foyers bij het theater, het balkon van de evenementenzaal en de artiestenfoyer zijn legio. Het maakt Markant dé plek waar bijna alles mogelijk is: van recepties tot (product)presentaties.
Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan het familiebedrijf. Met Van der Valk Hotel Uden-Veghel opende Van der Valk het honderdste hotel; een mijlpaal waar zij trots op zijn.
Een schoon toilet duidt op een schone keuken. Verse bloemen op een verse keuken. Pure aandacht voor de gast op een pure keuken. Vers, schoon en puur, de fundamenten van een goede horecazaak.