Thema: Aannemerij

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Bart van de Loo en Boudewijn de Bont

Dec 2010-Jan 2011

Met 1931 Congrescentrum Brabanthallen gaf Hazenberg Bouw een mooi visitekaartje af. Het Bossche project is immers exemplarisch voor de onderscheidende kracht van de bouwgroep: een uniek totaalaanbod geleverd door de drie dochterbedrijven.

Lees verder
Thumbnail

Van Lijssel en WVL Grondstoffen: Verbreding zorgt voor continuïteit

Mei-Juni 2012

Wat tijdens de Watersnoodramp in 1953 door Nico sr. begint met één oude legertruck, is onder leiding van zijn zoons André en Nico uitgegroeid tot een florerend bedrijf met ruim 40 werknemers en een flinke transportvloot. Ook het dienstenpakket van Van Lijssel is door de jaren heen sterk uitgebreid: zij is inmiddels een fullservice partner in transport en aanneming in de Grond-, Water-, en Wegenbouw en de Burgerlijke en Utiliteitsbouw.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: Visie op bouwen 2020

Nov-Dec 2016

Ketensamenwerking, transformatie, aanbesteden, creatie van toekomstbesteding vastgoed en duurzaamheid; de bouwsector kent een aantal ‘hot items’. Hoe de bouw er in 2020 ook uit zal zien, de komende jaren zullen er volop mogelijkheden ontstaan voor ondernemers. Welke kansen zijn er en wat is nodig om deze ook daadwerkelijk te pakken? Negen deelnemers uit de branche delen in het BOB Debat hun visie, ervaringen en tips.

Lees verder
Thumbnail

Raros Bouw: Zo simpel is het

Juli-Aug 2017

Een bijzonder bouwproject. Zonder projectontwikkelaars. Met zelfbouwers en samenbouwers. Op een toplocatie tussen groen en water. Aan de Jan Sluytersstraat ontwikkelt gemeente ‘s-Hertogenbosch een unieke woonbuurt waar aankomende bewoners vrij spel krijgen. Raros Bouw zorgt dat woondromen uitkomen.

Lees verder
Thumbnail

IBS Projects: De cirkel moet rond zijn

Mei-Juni 2018

‘Zo moet het dus niet’, zegt Alexander van Eindhoven over een lopend project in Afrika. ‘De impasse waarin we zitten, komt doordat installatie- en bouwtechniek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En bewijst dat je vooraf alles goed moet afvinken.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven