Thema: Groenvoorzieningsbedrijf

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

WML Facilitair: Dienstverlening de deur uit

Mei-Juni 2015

Hans Bax, directeur van WML Facilitair, is er heel stellig in: ‘Doe de dienstverlening die niet tot de kern van je bedrijf hoort de deur uit! Dat is het advies dat ik altijd aan zakenrelaties geef. Richt je op je kernactiviteiten en alle facilitaire diensten er omheen leg je neer bij partners die kwaliteit en zorgeloosheid kunnen bieden.’

Lees verder
Thumbnail

Groen TLG: We creëren een glimlachsfeer

Jan-Febr 2020

‘Groen met een gedachte. Zo kun je het zien. We doen zoveel meer dan schoffelen en harken. We onderhouden de terreinen en tuinen van bedrijven en instellingen. Daarbij denken we in termen van de klant. Het betekent dat onze dienstverlening naadloos aansluit bij de identiteit en visie van het bedrijf.’

Lees verder
Thumbnail

Groenrijk: Familiebedrijf geeft eigen accent

Juli-Aug 2009

GroenRijk Tilburg is leverancier van interieurbeplanting, verstaat het hoveniersvak, maar is bovenal gespecialiseerd in tuinmeubelen. Wim en Marjolein van de Noort volgen trends nauwgezet en creëren een eigen verrassende mix.

Lees verder
Thumbnail

Aspasia: Meer groen, meer lucht

Mei-Juni 2011

Vanuit de bloemisterij naar interieurbeplanting. Het succesvolle bedrijf Aspasia voor hydrocultuur en binnenbeplanting heeft ruimte voor de volgende generatie.

Lees verder
Thumbnail

Van Esch Groenvoorzieningen: Tegen de stroom in

Nov-Dec 2011

In Brabant is van Esch Groenvoorzieningen een begrip. De inrichting en het onderhoud van de ruimte rondom huizen, bedrijven, scholen en andere overheidsinstellingen lijken onlosmakelijk verbonden te zijn met de donkerrode bedrijfskleur van Van Esch Groenvoorzieningen. Toch is dit slechts een deel van hun activiteiten. Je hoeft echt geen overheidsinstelling te zijn om deze groenvoorziener in te schakelen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven