Thema: Machines

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Stefan van de Nieuwenhof

Sept-Okt 2017

Als pas aangestelde managing director breken met een traditie van vijftig jaar, getuigt van lef. En van visie. Toch is Stefan van den Nieuwenhof vooral trots op het feit dat iedereen in de organisatie de handschoen opnam en meeging in het veranderproces.

Lees verder
Thumbnail

Stork Veghel: Een verborgen parel

Sept-Okt 2020

De Veghelse Stork-vestiging is klaar voor de toekomst. Na een bewogen tijd met een herstructurering en alle fluctuaties als gevolg van corona, ligt de focus nu weer op een gezonde bedrijfsvoering en groei. Het bedrijf is er sterker uitgekomen en heeft een waardevolle functie voor zowel de klant als de eigen Stork-groep.

Lees verder
Thumbnail

Sanders Machinebouw: Geef elkaar de ruimte

Nov-Dec 2020

Vanwege de coronacrisis zoeken steeds meer bedrijven uit de maakindustrie het dichter bij huis; zeker daar waar het cruciale onderdelen betreft. Sanders Machinebouw maakt al ruim een halve eeuw bewust de keuze om regionale partners te zoeken. ‘Het draait niet alleen om de kostprijs. Betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en onafhankelijkheid zijn voor bedrijfs- en productieprocessen veel waardevoller, dan de paar centen die je bespaart door het werk uit te besteden aan buitenlandse bedrijven.’

Lees verder
Thumbnail

De Rooy Slijpcentrum: We zeiden meteen ja

Mrt-Apr 2021

Ze doen niet alleen tientjeswerk, maar ook orders voor hele grote jongens. Soms besteden ze werk uit. ‘Juist door samen te werken, was afgelopen jaar voor ons een topjaar’, zeggen Dirk en Adam de Rooy.

Lees verder
Thumbnail

TSG Group: Daar houden ze juist van

Mrt-Apr 2021

Wat doet een specialist in complexe webapplicaties bij een groep die zich bezighoudt met engineering voor bedrijven in de hightech machinebouw en productontwikkeling? Rob Schröter van Finetic en Johan van Lieshout van TSG Group leggen uit dat de raakvlakken groot zijn.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven