In het restaurant van zijn vader ontdekte de jonge Van Son de formule voor zijn latere horecasucces: gasten persoonlijk benaderen, aanvoelen welke muziek ze willen horen en zorgen voor een bruisende, Jan van Son onbezorgde sfeer.
In het restaurant van zijn vader ontdekte de jonge Van Son de formule voor zijn latere horecasucces: gasten persoonlijk benaderen, aanvoelen welke muziek ze willen horen en zorgen voor een bruisende, Jan van Son onbezorgde sfeer.
Ze delen dezelfde voornaam, 33-jarige leeftijd en passie voor het horecavak: Roel Immens en Roel Huesmann. Het succesvolle duo opent binnenkort een derde zaak in de Korte Putstraat in ‘s-Hertogenbosch. Wat zijn de ingrediënten van hun succes?
Als zoon van de plaatselijke slager begon hij in 1994 een Partycentrum in Drunen. Niemand twijfelde aan de kwaliteit van het geserveerde eten. Maar vanaf het prille begin staat Wijnand van Delft ook garant voor bijzondere totaal concepten op maat.
De natuur dichter bij de mens brengen en de mens dichter bij de natuur. Dat is al 25 jaar de missie van Intratuin Rosmalen. In een sterk veranderde markt en vernieuwde omgeving experimenteert eigenaar Gerard Berkelmans graag met nieuwe ideeën. ‘Onze enige constante factor is verandering.’
Van donderdag 22 tot en met zondag 25 september vindt Tilburg Culinair plaats. Met deze tien tips haalt u alles uit het lekkerste weekend van Tilburg.