Thema: Mobiliteit

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2009: Mobiliteit en Transport

Maart-April 2009

Het lijkt wel alsof er constant gewerkt wordt aan de A2, schetst gespreksleider Kees Rennen het heersende beeld. Het ene stuk is af en het volgende is aan de beurt. Maar zijn de investeringen afdoende om meer files in de toekomst tegen te gaan? Hoe ga je als bedrijf om met de ‘ellende’ van de werkzaamheden? Kortom: hoe is het gesteld met de mobiliteit rondom ’s-Hertogenbosch? Deelnemers van het BOB Debat spraken over mogelijke oplossingen en de situatie nu.

Lees verder
Thumbnail

René Holweg Transport: Uw vervoer is ons vak

Maart-April 2009

Als kleine jongen van 11 maakte hij een tekening van een vrachtwagen. Belettering op de vrachtwagen: ‘René Holweg Transport’. Onderschrift bij de tekening: één van de dertig vrachtwagens in 2000. Wat toen een stoutmoedige voorspelling leek, bleek bij aanvang van het nieuwe millennium bewaarheid. Meer zelfs. Anno 2009 – exact 25 jaar nadat René het bedrijf opstartte - telt het bedrijf 50 vrachtwagens en 125 medewerkers en is het uitgegroeid tot een logistieke duizendpoot.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Rob Gielens

April 2010

Alleen een ondernemer met visie weet in economisch zware tijden een bedrijf winstgevend te maken. Rob Gielens vertelt hoe RiemersmaLeasing ondanks - of dankzij - de crisis nog steeds winst weet te maken.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2012: Mobiliteit & Transport - Wordt de heilige koe een melkkoe?

Mrt-April 2012

De markt verandert en er is meer behoefte aan flexibiliteit op de weg. De trend is duidelijk zichtbaar. Maar de invloed van de overheid, onmacht binnen de mobiliteitsbranche en de mindset van ondernemers en werknemers staan creatieve oplossingen in de weg. Hoe de leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven en autodealers in beweging blijven in deze gecompliceerde wereld, leest u in dit debat.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven