Thema: Detailhandel

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat: 3D printing

Sept-Okt 2016

3D printen heeft de toekomst. 3D printen - ook wel additive manufacturing genoemd - doordrenkt in hoog tempo onze samenleving. Denk bijvoorbeeld aan 3D geprinte technische onderdelen, prototypes, gereedschap, protheses en zelfs fashion. Maar hoe maak je als MKB’er de vertaalslag naar een bestaand productieproces? Op welk moment stap je in? En is het van toegevoegde waarde in elke branche? Gespreksleider Bert Damen vraagt het de acht deelnemers aan het BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Bas van Tilburg

Midden-Brabant

Kom bij hem niet aan met slappe verkooppraatjes. Maar bezieling is altijd welkom. Bas van Tilburg over andere vormen van winst.

Lees verder
Thumbnail

Mandemakers Keukens: Gaat altijd voor het hoogst haalbare

Jan-Feb 2016

‘Keukens zijn mijn passie, ik kan er zoveel creativiteit in kwijt’, zegt Stefan Mandemakers (36 jaar), commercieel directeur van Mandemakers Keukens. Als hij dit zegt, spat het plezier van zijn gezicht. Het verkopen van keukens en apparatuur, het trainen van de keukenadviseurs van de acht winkels, hij vindt het allemaal fantastisch. ‘Mijn valkuil is dat ik de neiging heb te blijven hangen in de details. Soms raak ik teveel verstrengeld in wat een individuele verkoper doet bijvoorbeeld. Ik moet continu opletten dat ik het grotere geheel voor ogen blijf houden.’

Lees verder
Thumbnail

MediaMarkt Tilburg: Het klantnummer is het minst belangrijk

Juli-Aug 2018

De favoriete afdeling van Edward van Lith is die met fotocamera’s. Toine Schaerlaeckens heeft een zwak voor de sectie entertainment met games, dvd’s en cd’s. Uiteraard kunnen ze ook over de andere producten van MediaMarkt adviseren. Aan consumenten én aan bedrijven. En daarin gaan ze best ver.

Lees verder
Thumbnail

Brouwers Bedding: Het bleek een schot in de roos

Mei-Juni 2019

Het begon met BALR.-kleding, BALR.-schoenen, BALR.- horloges en zelfs een BALR.-boot. Sinds januari is ook de BALR.-boxspring een feit. ‘Het idee kwam spontaan in me op. Ik heb Demy zelf benaderd en het bleek een schot in de roos.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven