< Terug naar alle leden

Saris en Partners Makelaars Branche: Bedrijfshuisvesting, Makelaardij

Bedrijfsomschrijving

Saris & Partners Makelaars is in 1999 opgericht door Toin Saris. Hoogwaardige dienstverlening bieden, dát is onze hoogste prioriteit. Door écht te luisteren naar uw wensen en de oorsprong achter uw vraag te achterhalen, helpen wij u kansen benutten in de bedrijfshuisvesting die u wellicht nog niet gezien had. Van nature behouden wij hierdoor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

In een markt die samenhangt van contacten en netwerken cruciaal is, staan wij u als vastgoedadviseur bij met raad en daad. Elk van onze bedrijfsmakelaars beschikt over eigen specialistische kennis, ervaring en een netwerk van contacten. Door deze op een slimme manier met elkaar te verbinden ervaart u wat hoogwaardige dienstverlening werkelijk betekent.

We kunnen met recht stellen wij echt een bedrijfsmakelaar zijn voor het (groot) MKB. Ondernemingen van 1 tot 1000 werknemers vormen het speerpunt van ons kantoor. Omdat wij van hetzelfde DNA zijn gemaakt, worden we vaak als klankbord gebruikt. Dat beperkt zich lang niet altijd tot bedrijfshuisvesting. Saris & Partners zoekt altijd voor ú de beste oplossing en we maken die mogelijk. Alleen kwaliteit geldt!

Wij zijn aangesloten bij NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hiermee garanderen we deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Wilt u dit zelf ervaren? Sluit u aan bij ons netwerk. We zijn benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen!


Contactgegevens
Rietveldenweg 84
5222 AS Den Bosch
T: 073-6233311
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1999
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -