< Terug naar alle leden

Dennis Rigbers

Eigenaar bij InterRigby
"InterRigby meer dan recruitment"

Stuur contactverzoek LinkedIn

InterRigby Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

"InterRigby meer dan recruitment"

Mijn naam is Dennis Rigbers, 45 jaar en woonachtig te Bavel. In 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf InterRigby.

InterRigby verzorgt de werving en selectie voor vaste functies en interim.

Mijn motto is “durf te veranderen”. Als je focust op resultaat zal er niets veranderen, als je focust op verandering zul je resultaat zien.

“InterRigby, meer dan recruitment” betekent meer dan alleen de match tussen organisatie en kandidaat. Ik wil met mijn bedrijf niet alleen op gebied van recruitment het verschil maken maar ook op maatschappelijk vlak van betekenis zijn.

Uitgangspunt zijn de kernwaarden van waaruit ik werk: betrokkenheid, betrouwbaarheid, passie, persoonlijke benadering, plezier, respect en verbinding.

InterRigby verzorgt het gehele proces van werving- en selectie en ontzorgt uw organisatie volledig zodat u zich kunt richten op uw core business.

Personeel is het visitekaartje van uw bedrijf, een juiste invulling van recruitment zorgt er voor dat u de juiste mensen aantrekt die passen binnen de cultuur van uw organisatie zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Vanuit recruitment vindt de eerste kennismaking met de kandidaat plaats. De eerste indruk is bepalend voor het verdere verloop van het contact, het is dus essentieel om recruitment op de juiste wijze te benaderen en in te vullen voor uw organisatie. InterRigby kijkt verder dan het C.V. en het (functie) profiel en kan vanuit zijn expertise en achtergrond meer betekenen voor uw organisatie en de kandidaat. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik nu inzetten om organisaties en kandidaten verder te helpen en samen te laten groeien.

Om een profiel goed te kunnen doorgronden van een kandidaat is expertise vereist, iemand die snel en gericht de juiste kandidaat weet te vinden voor uw organisatie. Een persoon die uit eigen ervaring en achtergrond weet wat het functieprofiel inhoudt en weet wat er gevraagd wordt door de organisatie van een kandidaat. Iemand die naast kennis en ervaring oog heeft voor de persoonlijkheid, skills en potentie van de kandidaat. De juiste persoon op de juiste plaats.

Een kandidaat kan nog zoveel kennis en ervaring hebben, als er op persoonlijk vlak geen juiste klik is tussen de kandidaat en de organisatie gaat het uiteindelijk niet werken. Andersom kan het voorkomen dat de organisatie juist te veel gericht is op de kennis en ervaring van een kandidaat, maar de persoonlijke eigenschappen en de skills van de kandidaat net zo belangrijk zijn om de functie goed in te kunnen vullen.

Het komt voor dat het recruitmentproces plaatsvindt naast de bestaande werkzaamheden. Dit kan er toe leiden dat de focus niet volledig gericht is op het recruitmentproces. Uiteindelijk is de wijze waarop recruitment is ingericht binnen een organisatie bepalend voor een juiste selectie en aanname van personeel met als doel het voorkomen van verloop binnen de organisatie en het behoud van personeel. Dit kan worden bereikt door het recruitmentproces binnen de organisatie te optimaliseren en op de juiste wijze te positioneren.

InterRigby heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd van ervaren en gekwalificeerde professionals en helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaten.


Contactgegevens
Pr. van Lotharingenstraat 31
4854 EW Bavel
T: 06-42159607
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -