< Terug naar alle leden

Gijs Hopmans

Senior Sales Consultant bij Elis Helmond

Stuur contactverzoek LinkedIn

Elis Helmond Branche: Facilitaire dienstverlening, Overig facilitaire dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Uw partner in veiligheid en hygiëne
Elis ontzorgt haar klanten dag in, dag uit. Met meer dan een eeuw expertise is Elis een internationale multiservice dienstverlener die textiele en facilitaire oplossingen aanbiedt. Door het verhuren, reinigen, repareren en leveren van bedrijfskleding, bedrijfshygiëne, vloerhygiëne, cleanroomproducten, poetsdoeken en ongediertebestrijding, zorgt Elis dat haar klanten veilig en hygiënisch kunnen werken. Elis beheert de gehuurde producten en zorgt met haar eigen wasserijen er voor dat producten schoon, hygiënisch en voldoen aan de normeringen, terugkeren naar de klant zodat zij veilig en hygiënisch kunnen werken.

Ons doel? Onze klanten helpen zich te concentreren op de core business, zodat ze hun klanten nog beter kunnen verwelkomen, de veiligheid en het welzijn van hun werknemers kunnen waarborgen en zeker kunnen zijn van de kwaliteit van hun producten.

Wasserij met logistiekfunctie
Elis verhuurt haar producten en beheert deze voor de klant. In onze wasserijen zorgen we ervoor dat de producten gereinigd, gecontroleerd en eventueel gerepareerd terugkeren naar de klant. Dat doen we met onze eigen logistiek.

Met meer dan 100 vrachtwagens brengen we dagelijks schone producten naar onze klanten retour

Waarden
Respect
Wij erkennen dat iedereen anders is
Wij waarderen de bijdrage die iedereen levert
Wij bewonderen de inzet die iedereen toont

Integriteit
Wij houden vast aan onze principes
Wij doen wat wij beloven
Wij zijn eerlijk

Verantwoordelijkheid
Wij dragen zorg voor onze klanten en de mensen met wie wij werken
Wij dragen zorg voor het milieu en streven ernaar deel uit te maken van de gemeenschap
Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons werk

Voorbeeldfunctie
Wij zijn een rolmodel voor anderen, zowel binnen als buiten de onderneming
Wij dragen in alles wat wij doen de waarden van ons bedrijf uit
Wij blijven bescheiden

Innovatie bij Elis
Met het op maat gemaakte oplossingsmodel van Elis kon de groep een voorsprong krijgen bij het uitbreiden van haar productlijnen. Linnendiensten waren in het begin haar kernactiviteit en Elis diversifieerde door het aanbieden van facilitaire diensten (bijv. Waterkoelers, koffiemachines, vloermatten) gevolgd door een ongediertebestrijdingsdienst.

Innovatie doordringt elk onderdeel van onze groep, dankzij de toegewijde projectmanagers in onze verschillende afdelingen. We bouwen op deze innovatie door partnerschappen aan te gaan met start-ups en MKB's en we hebben momenteel 25 projecten in ontwikkeling. Ons doel is om de meest veelbelovende ontwikkelingen in een vroeg stadium over te nemen en aan te passen aan ons bedrijf, waardoor we meer waarde creëren voor onze klanten in het proces.

Elis herontwerpt voortdurend haar producten om traceerbaarheid en voorraadbeheeroplossingen te bieden, waarvan we weten dat ze van cruciaal belang zijn voor onze klanten.


Contactgegevens
Heibloemweg 16
5704 BS Helmond
T: 0492-593300
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1968
Vestigingen: -
Jaaromzet: -