< Terug naar alle leden

Jody van de Griendt

Stuur contactverzoek LinkedIn

Klimax Installatiebedrijven Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Waarom kiest u voor Klimax?
Hecht en ervaren team
Professioneel team van specialisten. Samen gaan we voor kwaliteit!

Duurzame installateur
Wij zijn een allround installatiebedrijf gericht op verduurzaming. Wij zorgen dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst!

Maatwerk voor iedereen
Iedere klant is uniek. Daarom ontwerpen en realiseren wij voor iedere klant werk op maat.

Maatwerk voor de zakelijke markt
U kunt bij ons terecht voor werktuigbouwkundige installaties in de industrie, renovatie, woning- en utiliteitsbouw.

Wij adviseren u graag over het verbeteren van het binnenklimaat en verduurzamen van uw pand. Wij gaan graag met u in gesprek om voor u een oplossing op maat te realiseren. Wij kunnen het hele proces van uw nieuwe installatie verzorgen.

Onze disciplines
Utiliteit en Industrie
Wij verzorgen diverse installaties binnen de industrie. Van koel-, lucht- , verwarmingssystemen en sanitaire installaties tot en met complete leiding-netwerken voor uw productieproces.

Woningbouw en renovatie
Wij verzorgen diverse nieuwbouw en renovatieprojecten in de sector woningbouw. Van woningbouw in de vrije sector tot aan grote complexen.

Service en Onderhoud
Wij kunnen uw bedrijf helpen met service en onderhoud van alle installaties. Zakelijk onderhoud is bij Klimax altijd maatwerk. Onze adviseurs komen bij u langs en kunnen in overleg met u kijken wat u nodig heeft.

Over ons
Als duurzaam installatiebedrijf richten wij ons actief op de duurzame ontwikkeling binnen ons vakgebied. Wij zijn een allround installatiebedrijf en willen helpen bij het verduurzamen van huizen en bedrijven.

Wij kiezen voor systemen die efficiënt energie- en waterverbruik bevorderen en duurzame energie toepassen. Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken. Hiermee creëren wij een win-win situatie: minder energie- en waterkosten voor onze klant en beter voor het milieu.

Kernwaardes
Duurzaamheid
Onze hoofd kernwaarde is duurzaamheid. Wij hebben respect voor het milieu en denken aan onze volgende generatie. Onze volgende generatie gaat leven op een aarde die deze generatie aan het vervuilen is. Wij willen als bedrijf ons verschil maken door Nederland te helpen verduurzamen.

Ons doel is om particulieren en bedrijven te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en om samen de aarde schoner te maken voor de volgende generatie.

Flexibiliteit
Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn voor zowel onze klanten als voor onze werknemers. Onze kracht ligt bij onze informele bedrijfscultuur. Er wordt gewerkt op basis van gelijkwaardigheid waardoor de lijnen kort en snel zijn. Problemen zijn voor ons een uitdaging. Wij kennen geen Nee, want bij ons is iedere klant welkom.

Kli-maatwerk
Wij zien elke opdracht als een nieuwe uitdaging en nemen de wensen en eisen van onze klant dan ook erg serieus. Wij vinden het belangrijk dat elke werknemer zich kan inleven in onze klant en in de bijbehorende opdracht. De veelzijdigheid aan opdrachten in combinatie met de klanttevredenheid is voor ons het bewijs dat wij kli-maatwerk leveren als geen ander.

Betrouwbaarheid
Wij staan voor betrouwbaarheid. Wij willen zo oprecht en eerlijk mogelijk met onze klanten omgaan. Bij ons koop je als klant niet alleen een installatie, maar ook een eerlijk advies wat aansluit op de wens van de klant.

Kwaliteit
Wij willen onze klanten een onmiskenbare kwaliteit bieden. Dit doen wij door alleen goed en veelzijdig opgeleide werknemers in dienst te nemen. Door ons bedrijfsopleidingsplan blijven we op de hoogte van de laatste technieken, zodat we een deskundig advies kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Onze monteurs zijn experts in meerdere disciplines, waardoor ze meerdere facetten in het installatieproces kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij als één partij een totaalconcept aanbieden.


Contactgegevens
De Steenbok 14/17
5215 ME 's-Hertogenbosch
T: 073-6124742
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1977
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -