< Terug naar alle leden

Schouten Food Branche: Industrie, Food

Bedrijfsomschrijving

De lekkerste plantaardige producten, overal toepasbaar.

Wat begon als een familiebedrijf is anno 2023 uitgegroeid tot een wereldwijd actief bedrijf dat voorop loopt in de ontwikkeling, productie en verpakking van plantaardige producten.

Schouten biedt oplossingen op maat voor:
- Retailers en hun private label
De plantaardige categorie groeit snel en biedt volop mogelijkheden om zich te onderscheiden. Met 30 jaar ervaring in de retail draagt ​​Schouten daar graag aan bij. Ondersteund door segmentanalyses kunnen wij u een breed assortiment of een klantspecifiek aanbod bieden, evenals de laatste plantaardige trends.

- Naammerken
Is uw naammerk klaar voor succes in de veganistische en vegetarische sector? Bij Schouten zetten wij met veel plezier uw projectopdracht of idee om in een smaakvol plantaardig product dat de kwaliteit van uw merk weerspiegelt.

Wij begrijpen uw branche en retail en weten als geen ander hoe belangrijk topkwaliteit is – in product-, verpakkings- en logistieke processen. Bent u op zoek naar een productie- en sparringpartner op het gebied van plantaardige voedingsmiddelen? Bij Schouten gaan we graag met u aan de slag!

- Foodservice
Bedrijfscafés, schoolkantines, ziekenhuizen, zorgorganisaties – bij veel organisaties groeit de vraag naar heerlijke plantaardige producten. De uitdaging voor jouw foodservicebedrijf is om hier goed op in te spelen. Als toegewijde leverancier voor de foodservicebranche helpen wij u bij Schouten graag met het vinden van de juiste vegetarische en veganistische producten met de juiste smaak en voedingswaarden, in de juiste verpakking.

-Quick Service Restaurants
Omdat consumenten steeds vaker kiezen voor een levensstijl met minder of geen vlees, bieden Quick Service Restaurants (QSR) meer plantaardige producten op hun menukaart. Het toegewijde QSR-team van Schouten fungeert graag als inspiratiebron voor uw QSR-keten en ontwikkelt graag gezonde, smaakvolle en op maat gemaakte plantaardige producten. Het zijn stuk voor stuk succesvolle duurzame producten waar iedereen blij van wordt: van jouw klanten tot de mensen achter de kassa en in de keuken. Laat ons met u meedenken – of het nu binnen de doos van uw product beschrijving is, of zelfs een klein beetje daarbuiten!

- Voedselverwerkingsindustrie
De tijd dat plantaardig alleen van toepassing was op veganisten en vegetariërs is voorbij. Ook in andere supermarktcategorieën groeit het aantal producten met plantaardige ingrediënten. Vanuit brede expertise en dertig jaar ervaring draagt ​​Schouten bij aan het succes van veel voedselproducenten. Ook voor een private label product of uw eigen merkproduct helpen wij u graag met het vinden van de juiste ingrediënten. Wij zijn graag een bron van informatie en inspiratie.

EEN STERKE FOCUS OP KWALITEIT EN VOEDSELVEILIGHEID
Ieder Schouten product is een kwalitatief hoogstaand en veilig product. Dankzij onze uitgebreide controleprocedures en bewezen kennis van de keten, grondstoffen en internationale wet- en regelgeving krijgt u altijd het juiste product. Deze kwaliteitsgarantie ontvangt u schriftelijk.

- Duidelijk over kwaliteit
Bij Schouten zijn wij van mening dat kwaliteit het laatste is waar u zich zorgen over hoeft te maken. Onze afdeling Kwaliteit doet dat graag voor u. In onze bedrijfsvoering is alles erop gericht de voedselveiligheid en consistentie in productkwaliteit te garanderen. We hebben een sterke focus op het vinden van afwijkingen en zorgen voor een snelle implementatie van nieuwe veiligheidsinzichten en kwaliteitsverbeteringen. Zo voldoen wij altijd aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

- GFSI-gecertificeerde kwaliteit
Bij Schouten werken we alleen met GFSI-gecertificeerde productielocaties, waarvan een deel volledig vleesvrij is. De locaties beheersen hun processen tot in de puntjes en staan ​​garant voor een kwalitatief hoogstaand en veilig plantaardig product. Wij zijn zelfs nog Higher Level IFS-gecertificeerd. Een garantie dat we niets aan het toeval overlaten als het gaat om kwaliteit en voedselveiligheid. Bekijk dan eens ons IFS certificaat.


Contactgegevens
Burgstraat 12
4283GG Giessen
T: 0183-446390
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1893
Vestigingen: -
Jaaromzet: -