< Terug naar alle leden

Menno van Riel

Sales & Marketing bij Meeters
Bij Meeters worden mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt opgeleid . Want wij vinden dat iedereen een kans verdient. En zo is er bij Meeters plek voor iedereen

Stuur contactverzoek LinkedIn

Meeters Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Meeters is een vergaderlocatie waar mensen elkaar treffen, elkaar ontmoeten voor congressen, bijeenkomsten en vergaderingen. Om prettig zaken te doen en om samen lekker te eten.

Bij Meeters is er plek voor professionals. Er zijn volop vergaderfaciliteiten en een restaurant. Alles in een ongedwongen, professionele en moderne sfeer. Een unieke plek in Uden.

Meeters is ook een plek om samen te komen, om van elkaar te leren. Bij Meeters worden mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt opgeleid tot waardevolle krachten in de horeca. Want wij vinden dat iedereen een kans verdient. En zo is er bij Meeters plek voor iedereen.

Meeters is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen en gemakkelijk te bereiken via de A50. Met het OV is Meeters bereikbaar via buslijn 91 (5 minuten loopafstand vanaf halte), het busstation ligt op 7 minuten fietsen van de locatie.


Contactgegevens
Hockeyweg 5
5405 NC Uden
T: 0413 334466
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 26 maart 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -