< Terug naar alle leden

Angela van Bakel

Eigenaar bij KASerne

Stuur contactverzoek LinkedIn

KASerne Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij KASerne in Den Bosch. Dé ontmoetingsplek waar historie en gastvrijheid elkaar ontmoeten.
Bij de KASerne bent u van harte welkom voor elke ontmoeting. Of het nu gaat om een borrel, diner of een compleet feest met overnachting: u geniet bij elke gelegenheid van onze gastvrijheid. Een hapje eten kunt u in ons stijlvolle Grand Café. Onze KAS is geschikt voor het geven of bijwonen van onvergetelijke feesten en evenementen. Tot rust komt u in de gloednieuwe hotelkamers van ons Boutique Hotel.

Boutique Hotel
Ons kleinschalige boutique hotel met 8 heerlijke kamers geeft u het gevoel “thuis” te komen. Wij ontvangen u in onze sfeervolle bar/restaurant met een lekker welkomstdrankje waarna wij u persoonlijk naar uw kamer begeleiden. Hier komt u tot rust, kunt u gebruik maken van een heerlijke riante badkamer met inloopdouche en zachte handdoeken.

Uiteraard kunt u op de kamer beschikken over alles wat ook in het restaurant verkrijgbaar is. U bent immers bij ons thuis.

Wilt u een kamer reserveren of heeft u speciale wensen m.b.t. uw overnachting? Vraag het ons en wij zullen er alles aan doen om net dat beetje extra voor u te betekenen.
Ontbijten doen we natuurlijk in de ochtend met vers afgebakken broodjes, een heerlijk eitje, lekker beleg en echte italiaanse koffie.

Het historische stadshart van Den Bosch is overbekend om de sfeer, winkels, terrassen en restaurantjes. In enkele minuten bereikbaar via de Paleisbrug over het spoor.

Vanuit de accommodatie loop of fiets je in enkele minuten naar het natuurgebied “de Gement” en “de Moerputten” met zijn bekende spoorbrug waar u een fantastisch uitzicht heeft. Diverse golfbanen liggen aan de rand van de stad. De Brabanthallen bevinden zich op 1,5 km afstand en station ‘s-Hertogenbosch zo’n tien minuten lopen.

De KAS
Onze KAS is geschikt voor iedere gelegenheid, een receptie of feest, een lunch of diner met groepen tot 75 personen. En wilt u een feest organiseren of een grotere groep gasten ontvangen ook daarvoor is dit ’the place to be’. Lekker licht, sfeervol in de avond en met een fijne sfeer is iedere bijeenkomst in deze ruimte geslaagd. Onze riante bar nodigt uit om lekkere drankjes te serveren en de hapjes komen uiteraard uit eigen keuken.

Voor kleinere gelegenheden of als u echt prive wilt dineren of vergaderen is onze salon de perfecte plek. Het huiskamergevoel voorzien van een groot 75” presentatiescherm biedt aan een gezelschap tot 15 personen de rust en sfeer die nodig is voor een geslaagde meeting of ‘private dinner’. Informeert u eens naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Vergaderen en brainstormen kan hier tot 20 gasten.

Grand - Café
In ons ruime sfeervolle restaurant met stoere authentieke elementen verwennen wij u graag op culinair gebied. Onze gerechten bereiden wij met liefde voor het product en met passie voor het vak. Onze kaart is beknopt maar riant genoeg om meerdere keren te genieten van verschillende smaken, altijd dagvers bereid en met de beste ingrediënten.

Aan onze gezellige bar kunt u overigens ook plaatsnemen voor een koud biertje of goed glas wijn, een hapje erbij? Geen probleem, onze kaart voorziet in een ruime keuze aan lekkere bites en onze collega’s maken graag die alcoholvrije cocktail voor u of die heerlijke huiscocktail “red light sensation”.


Contactgegevens
Willemspoort 1
5223 WV 's-Hertogenbosch
T: 073-8900273
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -