< Terug naar alle leden

Jan Gerrit Kroon

Algemeen Directeur bij Blue Legal

Stuur contactverzoek LinkedIn

Blue Legal Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Denken in oplossingen!

Dat vereist een andere, hele scherpe mindset, en die hebben wij. Niet het juridische probleem staat centraal, maar altijd de klant.

En wij vinden het leuk u als klant verder te helpen. Niet als eerste door te procederen - hoewel we dat vlijmscherp kunnen als dat nodig is. Maar juist door met slimme (juridische) oplossingen te komen. Met én voor u.

Natuurlijk zijn we ook een team van gedreven, doelgerichte juridisch specialisten in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en privacy/ICT-recht. Benaderbaar, met heel veel praktijkervaring, en altijd denkend vanuit de business van de klant.


Er kan vaak veel meer dan u denkt. Of het nu gaat om een bedrijfsovername, om een arbeidsconflict, het opstellen van een slim contract of een lastig privacy-probleem. Ook als dat internationaal is.

Onze kennis houden we niet alleen voor onszelf, die delen we ook graag. Seminars, blogs, sparring sessies, nieuwsbrieven. Want gedeelde kennis komt iedereen ten goede. We komen graag met u in contact om te horen wat speelt in uw organisatie. Wanneer spreken we u?


Contactgegevens
Verlengde Poolseweg 40
4818 SL Breda
T: 076-5213536
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -