< Terug naar alle leden

Jaap van Kemenade

Eigenaar bij Road2CEE

Stuur contactverzoek LinkedIn

Road2CEE Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Road2CEE BV is een Nederlandse particuliere expediteur met meer dan 25 jaar ervaring. Road2CEE biedt een breed scala aan logistieke activiteiten, terwijl de diensten van/naar/in Centraal En Oost Europa(de zgn. CEE-regio) de grote lijnen zijn in zijn ontwikkelingen.

Het management van Road2CEE heeft bijna 20 jaar in die regio doorgebracht en heeft een uitstekende kennis van deze opkomende markten, inclusief kennis van cultuur, taal en de manier van zakendoen.

Naast het hoofdkantoor in Tilburg, Nederland heeft Road2CEE ook sales organisaties in Kroatië en Spanje. Tilburg, de logistieke hotspot nr 1 in Nederland, bevindt zich in het midden van 2 belangrijke havens Rotterdam en Antwerpen en 2 belangrijke luchthavens Schiphol en Zaventem. Tilburg is zeer goed verbonden per spoor en binnenvaartschip, waarbij Road2CEE ook allerlei intermodale activiteiten verzorgt naar het oosten. Uitstekende locatie voor Xdock en distributie-activiteiten in Europa. In Kroatie zit Road2CEE vlakbij de havens Rijeka, Koper en Triest, belangrijke doorvoerhavens naar het achterland in Centraal en Oost Europa. Road2CEE verzorgt palletdistributie, grotere deelpartijen en complete vrachten naar met name Centraal en Oost Europa, maar ook Iberie is volop in ontwikkeling. Daarnaast heeft Road2CEE een sterk dekkend pan europees netwerk voor complete vrachten voor normale goederen alsmede koel en diepvries.


Contactgegevens
Vivaldilaan 10
5056 AW Berkel-Enschot
T: 06-30487580
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000