Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2009: Mobiliteit en Transport

Maart-April 2009

Het lijkt wel alsof er constant gewerkt wordt aan de A2, schetst gespreksleider Kees Rennen het heersende beeld. Het ene stuk is af en het volgende is aan de beurt. Maar zijn de investeringen afdoende om meer files in de toekomst tegen te gaan? Hoe ga je als bedrijf om met de ‘ellende’ van de werkzaamheden? Kortom: hoe is het gesteld met de mobiliteit rondom ’s-Hertogenbosch? Deelnemers van het BOB Debat spraken over mogelijke oplossingen en de situatie nu.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2009: ICT & Telecommunicatie

Mei-Juni 2009

ICT- en telecom-mogelijkheden lijken onuitputtelijk. Websites als LinkedIn, Hyves en Twitter schieten als paddenstoelen uit de grond. Datastromen worden gekoppeld, videoconferences zijn bij sommige bedrijven al dagelijkse kost. En met een telefoon die alleen kan bellen, ben je tegenwoordig hopeloos ouderwets. Maar hoe gaat het met de ICT- en telecom-markt in tijden van crisis? Hoe belangrijk zijn innovaties dan? En hoe zorgen bedrijven ervoor dat klanten voor hen blijven kiezen?

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2009: Personeel & Organisatie

Juli-Aug 2009

In een statig herenhuis aan de Vughterweg in ’s-Hertogenbosch schuiven acht debatteerders aan tafel. Onderwerp van gesprek is personeel en organisatie. En ging het een jaar geleden nog over het binden en koesteren van mensen, nu draait het om crisismanagement. Dat de Brabantse economie lijdt onder de crisis is duidelijk, maar voor hoe lang nog? En wat voor gevolgen heeft dat voor het personeelbeleid?

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2009: Marketing & Communicatie

Sept-Okt 2009

'Er is sprake van een crisis, de markt is krap en bedrijven hebben vaak minder budget voor communicatie en marketing.' Zo schetst gespreksleider Bert Damen de achtergrond waartegen de deelnemers het debat starten. Een debat over creativiteit, relatiemanagement via sportsponsoring, doelgroepen en Twitter.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2009: Bedrijfshuisvesting & Facility Management

Nov-Dec 2009

Verantwoord opdracht geven en bouwen; hoe kan het beter? Dat staat centraal tijdens het BOB Debat. De aanwezige debatdeelnemers zijn ieder op een eigen manier actief in de wereld van bouw, afbouw en onderhoud. Deze door de business gepokt en gemazelde ondernemers worden in het SintLucas in Boxtel omringd door jong designtalent en ontwerpers van de toekomst.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven