Thema: Fabrikant

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Barletti Experience Stores Nederland: Niks moet. Alles mag.

April 2010

Het gebeurt allemaal in de inspiratiehoek. Hier tekenen de klanten van Barletti samen met de ontwerper hun persoonlijke Barletti keuken. Maar niet voordat zij zich hebben laten inspireren door ontwerpen en sferen met klinkende namen als New Fusion, Life Size, Worldly, City Venture en Sparkling.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank Tilburg en omstreken: Het idee is dat...

Mei-Juni 2011

“Het financieel managen van kapitaalintensieve productie vraagt om maatwerk, specialistische kennis, betrokkenheid, snelle beslissingsbevoegdheid en een sterk lokaal internationaal netwerk. Dat biedt Rabobank Tilburg en omstreken. En wat we in Tilburg kunnen krijgen, halen we uit Tilburg”, aldus Rolf Goossens, adjunct-directeur BV Vormenfabriek Tilburg in gesprek met Bart Taminiau, senior accountmanager Grootzakelijk.

Lees verder
Thumbnail

Desso: The floor is yours

Juli-Aug 2012

De lucht die we inademen is van grote invloed op onze gezondheid en ons welzijn. Omdat we gemiddeld meer dan 90% van onze tijd binnen doorbrengen, is een gezond binnenklimaat van het grootste belang. De aanwezigheid en de grootte van stofdeeltjes zijn bepalend voor de luchtkwaliteit en kunnen een directe oorzaak zijn van gezondheidsproblemen.

Lees verder
Thumbnail

Lasbedrijf Peijs: Verruimt mogelijkheden met coördinaten boormachine

Nov-Dec 2013

Sinds jaar en dag is Lasbedrijf Peijs een begrip in de wereld van het RVS, staal en aluminium lassen. vele meubels, hekken, poorten en machineonderdelen zijn de fabriek uit gekomen. Lasbedrijf Peijs is, indien gewenst, partner van begin tot aan de levering van een product.

Lees verder
Thumbnail

Bierens Machinefabrieken: De trend voorbij

Nov-Dec 2015

Hij gebruikt soms onorthodoxe methoden om zijn gedachtegoed tijdens alignment sessies met het personeel kracht bij te zetten. Daarvoor gebruikt hij verschillende management methodieken, maar ook voorbeelden van Steven Covey. En zelfs muziek van Crosby, Stills & Nash. Het refrein van de song Helplessly Hoping: ‘They are one person, they are two alone, they are three together, they are for each other’ staat in grote letters op de flip-over in de meeting room.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven