Thema: Groothandel

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Frits van Eerd

Nov-Dec 2017

‘Ik mag dan CEO zijn, ik hou niet van zelfprofilering. De professionele onderscheidingen die ik kreeg, zoals Foodmanager van het jaar of Influencer of the year, vind ik vooral prachtig voor mijn team. Alleen de titel van Knoergoeie Brabander; die neem ik persoonlijk.’

Lees verder
Thumbnail

Borek: Ik sjouw gewoon mee

Sept-Okt 2015

Tijdens mijn bezoek aan de prachtige showroom van BOREK in Oisterwijk zie ik robuuste houten tafels, slank gesneden stoelen van aluminium in combinatie met ropes en kussens in mooie stoffen. Dit alles zou niet misstaan in menig interieur. Eigenaar Frank Bogaers vertelt dat er op het gebied van materialen veel veranderd is sinds hij 27 jaar geleden ‘als 19-jarig broekie’ de outdoorbranche instapte. Want alle banken, tafels, stoelen en crochettes (poefen) in deze showroom zijn echt ontworpen voor het stijlvolle buitenleven.

Lees verder
Thumbnail

Buitenhout: Voorraad is onze kracht

Mei-Juni 2016

In drie jaar groeide de houthandel van Bas Beaard (43) van nevenactiviteit in de avonduren uit tot een fulltime baan. Bedrijven kunnen hier volledige bestellingen hout direct afhalen of laten bezorgen. De houthandel groeit welig in Waalwijk.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: De circulaire economie

Maart-April 2017

Meer banen, meer innovatie, minder verspilling én een beter milieu. De circulaire economie levert een beter economisch toekomstperspectief op dan het huidige lineaire model. Uit een studie van TNO blijkt dat overstappen naar de circulaire economie Nederland jaarlijks ruim 7 miljard euro en 54.000 banen kan opleveren. Het kabinet heeft de transitie naar de circulaire economie nu ook in haar regeerakkoord opgenomen. Het bedrijfsleven loopt hierin voorop. Maar wat zijn de uitdagingen, belemmeringen en kansen? Gespreksleider Bert Damen vraagt het de deelnemers aan het BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

Gemeente Waalwijk: Nieuw elan voor schoenen en leder

Nov-Dec 2017

Waalwijk is door zijn centrale ligging en goede bereikbaarheid populair bij logistieke bedrijven als bol.com en Syncreon. ‘We verkopen ons imago als logistieke hotspot goed’, stelt wethouder Ronald Bakker (Economische Zaken). Dat smaakt naar meer. ‘Ik wil meer verdienen aan onze reputatie als stad van schoenen en leder.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven