Thema: Kantoorinrichting

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Allora Caffè: De koffie staat niet voor je klaar

Maart-April 2016

Het beste kopje koffie ter wereld zetten. Dat is de gezamenlijke doelstelling van het Osse Allora Caffè en JURA, de Zwitserse pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines. ‘Goede koffie- en theevoorzieningen zijn niet alleen een belangrijke factor met betrekking tot de werknemerstevredenheid. Een goed verzorgde kop koffie is ook een blijk van waardering richting je klanten’, vindt Wim Vollenberg, algemeen directeur van Allora Caffè.

Lees verder
Thumbnail

Van Tienen Drankautomaten: De juiste poppetjes op de juiste plaats

Mei-Juni 2018

Er was eens een hardwerkende Brabander die aan de slag ging bij Simon Lévelt, een koffie- en theeproducent in hartje Amsterdam. Tien van Tienen was de naam en zijn passie voor koffie was groot. Hij begon na een tijdje voor zichzelf en legde het fundament voor een bedrijf dat 45 jaar later nog elke dag groeit. Zoon Maarten van Tienen, die tegenwoordig de leiding heeft, vertelt over het succes en de ontwikkeling van Van Tienen Drankautomaten.

Lees verder
Thumbnail

Versluis Kantoorinrichters+: Het voelt niet claustrofobisch aan

Sept-Okt 2019

‘Het mooiste compliment was dat een klant zei: ‘Je merkt niet eens dat je in een showroom rondloopt. Zo zou ik ook mijn kantoor willen hebben.’ Mossel- en moswanden, etsfolie met fotoprint, gewrapte kasten, geluiddempende cabines; het complete plaatje maakte duidelijk indruk op de genodigden.’

Lees verder
Thumbnail

Van der Meijs Interieurs: Klant moet zich welkom voelen

Nov-Dec 2011

Begin december begint Van der Meijs Interieurs met een ingrijpende verbouwing, waarbij de showroom met 1.200 m² wordt uitgebreid. Straks krijgt de klant meer van de collectie te zien en valt er tijdens een bezoek nog meer te beleven. De nieuwe showroom laat ook kantoorwerkplekken zien.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven