Thema: Coachen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Tijdvoortalent.nu: YouTube als leraar

Juni 2010

Dan maar een training! Het is het stereotiepe HR-antwoord op de vraag naar scholing van medewerkers. Een verkeerd uitgangspunt vindt Tom Koot van KPC Groep, want leren omvat veel meer dan het louter trainen van vaardigheden.

Lees verder
Thumbnail

Reflect Bedrijfspsychologen: Zicht op succes- en faalkansen is goud waard

Mei-Juni 2012

‘Je moet het ondernemerschap in je werknemers wakker kussen’. Deze tip wil Bas van Gils MKB’ers graag meegeven. Van Gils is één van de vier ondernemende bedrijfspsychologen die gezamenlijk het zelfstandige adviesbureau Reflect Bedrijfspsychologen uit Den Bosch vormen. Samen met hun opdrachtgevers pakken zij belangrijke vraagstukken op: van selectie- of opvolgingskwesties tot aan loopbaanvragen en team- en organisatieontwikkeling.

Lees verder
Thumbnail

Z11made: Twaalf cruciale vragen

Maart-April 2017

Harry Potter kreeg van Perkamentus een wijze les mee. ‘Het zijn de keuzes die je maakt die bepalend zijn in het leven, meer dan het talent dat je hebt.’ Jammer genoeg zijn die vaak niet zo makkelijk. ‘Z11made helpt ondernemers betere keuzes te maken. We laten hen hun blinde vlekken zien. Brengen hen figuurlijk op plekken waar ze nooit eerder waren. Een soort ‘Zweinstein’. En doen dat volgens onze bewezen methodiek.’

Lees verder
Thumbnail

Weener XL: Het leven weer op de rit

Sept-Okt 2018

Het lukte Aster niet aan werk te komen zonder een stukje ondersteuning. Via Weener XL kon ze bij wooncorporatie Zayaz aan de slag als lunchroom-medewerker. Elke dinsdag maakt ze nu haar eigen hapjes. Die zijn zo lekker dat medewerkers van Zayaz die dag tupperware doosjes meenemen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven