Thema: Het Nieuwe Werken

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2010: ICT & Telecommunicatie

Aug-Sept 2010

Wat is Het Nieuwe Werken? Minister Jan Kees de Jager twittert tijdens het BOB Debat: 'Het Nieuwe Werken is niet meer door tijd en plaats bepaald. Ik kan werken waar ik wil.' Toch blijft het voor velen een vaag begrip. Is Het Nieuwe Werken verandermanagement, een mindset aanpassing of een kwestie van acceptatie van social media? Moeten we het top-down opleggen of juist bottom-up omhoog laten borrelen om draagvlak te krijgen. En de invoering? Rigoureus of juist gefaseerd? Vragen waar negen professionals uit de zakelijke ICT en telecommunicatiemarkt, kantoorinrichting, bedrijfsmakelaardij, flexibele kantorenmarkt en uitzendbranche over discussiëren in dit debat.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2012: Personeel & Organisatie

Mei-Juni 2012

Hoe ga je bevlogen en met passie fluitend naar je werk? We moeten tenslotte allemaal doorwerken tot 68 jaar. Een van de manieren om dat te bereiken is jezelf ontwikkelen, iets anders doen. Hoe pakken bedrijfspsychologen, arbeidsrechtjuristen, DGA’s en vertegenwoordigers van recruitmentbureaus en HR afdelingen dit vraagstuk aan? Business Ontmoet Business. U leest het in dit BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

BDO & Ctac: Meer dan alleen buren

Juli-Aug 2012

Na een intensieve voorbereiding van vier jaar is het nu dan eindelijk zover: Solution Provider Ctac en BDO Accountants & Adviseurs hebben hun intrek genomen in hun gloednieuwe kantoorpand in het Pettelaarpark in ‘s-Hertogenbosch. Beide bedrijven hebben een dikke vinger in de pap gehad waar het de invulling van kantoorconcept en kwaliteitsniveau betreft. Het resultaat? Een imposant, modern, duurzaam en tijdloos kantoorpand van 12.600m² bruto vloeroppervlak met een indrukwekkend uitzicht. Vol trots geven Hugo Cooymans en Jeannot Evers, initiatiefnemers van de gezamenlijke verhuizing, een rondleiding.

Lees verder
Thumbnail

Hevo: Verleid je werknemers

Nov-Dec 2014

De grote hype rondom het nieuwe Werken lijkt voorbij. Met een groeiende opvatting van het kantoor als basis voor ontmoeting, kennisdeling en samenwerking worden steeds meer vraagtekens gezet bij het werken vanuit huis. ‘Er dient een nieuwe balans te worden gezocht tussen het faciliteren van de thuiswerkplek en het bieden van een fysiek kantoorconcept dat medewerkers en klanten aantrekt en optimaal ondersteunt’, aldus Ewoud van der Sluis, directievoorzitter van HEVO.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven