Thumbnail

Van Wijk Telecom: Zien en voelen hoe telecom werkt

Maart-April 2009

Van Wijk Telecom legt vanaf 3 maart nog meer de focus op de zakelijke markt. Deze verandering van invalshoek is geleidelijk gegaan, maar neemt een vlucht met de opening van het Belevingscentrum in Veghel. Directeur Norbert van Wijk: 'Van Wijk Telecom biedt totaaloplossingen voor data- en telecomsystemen van bedrijven. Onze service heeft op de zakelijke markt veel toegevoegde waarde.'

Lees verder
Thumbnail

TotalTech: Luisteren & oplossen

Mei-Juni 2009

Iemand wil bij wijze van spreken een groene pc met een smiley als cursor? Dat kan, want doen wat de eindgebruiker vraagt, staat bij TotalTech altijd en overal voorop. Twan van den Akker en consorten zoeken immers net zolang tot er voor elk probleem een oplossing is.

Lees verder
Thumbnail

Ricoh Document Center: Het beste van twee werelden

Sept-Okt 2009

De informatiestroom verdubbelt elke drie jaar en de kanalen waarlangs die informatie organisaties binnenkomt, nemen eveneens gezwind toe. Veel tijd en energie gaan op aan de verwerking van allerlei administratieve documenten. Als rechtgeaarde marktleider in It en Document solutions biedt Ricoh oplossingen voor een goed georganiseerde informatielogistiek via diverse verkoopkanalen, zowel direct als indirect. In 2009 heeft Ricoh een nieuw indirect distributiekanaal opgezet met zestien Ricoh Document Centers. Dit zijn zelfstandige ondernemingen opererend onder de Ricoh-vlag.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven