Thema: Opleidingen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Arno Smits

Nov-Dec 2009

Het is niet alleen zijn vak maar ook zijn verantwoordelijkheid om nederland verkeersveiliger te maken, vindt Arno smits. Zijn toekomstig Verkeers-Educatiecentrum is een gigantische stap in die richting.

Lees verder
Thumbnail

Smits Opleidingen: Zit u straks zonder vrachtwagenchauffeurs?

April 2010

U denkt alles onder controle te hebben? Dat kan... maar voor u het weet zit u zonder chauffeur en komt de continuïteit van uw bedrijf in het gedrang. Smits Opleidingen verhindert dat het zover komt.

Lees verder
Thumbnail

Pro-Industry: Snelle en effectieve match

Juni 2010

Economische crisis of niet; veel bedrijven blijven behoefte houden aan kwaliteitspersoneel zoals procesoperators en onderhoudsmonteurs. Er is een aantal manieren om aan deze vakmensen te komen. Een succesvolle formule blijkt de samenwerking met Pro-Industry, een specialist in werving en selectie in de procesindustrie.

Lees verder
Thumbnail

Reflect Bedrijfspsychologen: Zicht op succes- en faalkansen is goud waard

Mei-Juni 2012

‘Je moet het ondernemerschap in je werknemers wakker kussen’. Deze tip wil Bas van Gils MKB’ers graag meegeven. Van Gils is één van de vier ondernemende bedrijfspsychologen die gezamenlijk het zelfstandige adviesbureau Reflect Bedrijfspsychologen uit Den Bosch vormen. Samen met hun opdrachtgevers pakken zij belangrijke vraagstukken op: van selectie- of opvolgingskwesties tot aan loopbaanvragen en team- en organisatieontwikkeling.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven