Thema: Marketing en communicatie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2009: Marketing & Communicatie

Sept-Okt 2009

'Er is sprake van een crisis, de markt is krap en bedrijven hebben vaak minder budget voor communicatie en marketing.' Zo schetst gespreksleider Bert Damen de achtergrond waartegen de deelnemers het debat starten. Een debat over creativiteit, relatiemanagement via sportsponsoring, doelgroepen en Twitter.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Hanneke van den Heuvel

Dec 2010-Jan 2011

Al op jonge leeftijd besluit Hanneke van den Heuvel haar creativiteit de vrije loop te laten. Het brengt haar uiteindelijk bij ‘pure identity’. Passioneel vertelt zij over Imaginid en haar persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder
Thumbnail

Communicatie Team: De ziel van een bedrijf blootleggen

Sept-Okt 2011

Een authentiek merk is volgens Communicatie Team het beste instrument om als organisatie succesvol te zijn. 'Elke onderneming onderscheidt zich door wie zij echt is. Daarom proberen wij altijd de ziel van het bedrijf bloot te leggen', aldus Henk Jansen, oprichter en directeur van Communicatie Team. Zijn eigen bedrijf typeert Jansen als ‘opvallend gewoon’: 'We zijn scherp, servicegericht en toegankelijk en houden niet van dikdoenerij.'

Lees verder
Thumbnail

VisionArt: Volwassen geworden

Sept-Okt 2011

Al 18 jaar lang kijkt Martin Vroom (42), oprichter en directeur van Visionart, vanuit zijn kantoor uit over de Zuid-Willemsvaart. En dat is bijzonder te noemen, want het is inmiddels de vijfde locatie die het full-service reclamebureau langs het kanaal betrekt. De uitstraling van het statige pand past volgens Vroom prima bij de ontwikkelingen die het bureau heeft doorgemaakt.

Lees verder
Thumbnail

Verwegen Communicatie: Iedereen heeft recht op succes

Sept-Okt 2011

Sander van de Gevel (41) is geen onbekende in ’s-Hertogenbosch. Velen kennen hem als minister van de ‘Oeteldonksche Club van 1882’ of als zanger van funk- en soulband Checkpoint Charlie. Dat Sander zeventien jaar geleden bij de Verwegen Communicatie Groep startte als stagiair en inmiddels mede-eigenaar en creatief directeur van het Veghelse bedrijf is, is minder bekend.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven