Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch: Wat laat jij na aan de samenleving?

Sept-Okt 2016

Enrique Figee, oprichter van Food-Reflection, is al meer dan 30 jaar actief binnen de foodbranche. Ook Rabobank is van oudsher een bank die een sterke band met food heeft. Bij meerdere initiatieven slaan ze de handen ineen om bedrijven te verbinden en eindverantwoordelijken bewust te maken van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Enrique: ‘Leidinggevenden wil ik niet zozeer stimuleren om meer geld te verdienen, maar bovenal om een goed mens te zijn.’

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Een onhoudbare situatie

Mei-Juni 2019

‘Ik bid niet veur brune bonen’. Bonen stonden voor inferieur, armoedig eten, vond Bartje. Ook latere generaties dachten bij bonen vooral aan potten die in de kelderkast stof stonden te vergaren. Het imagoprobleem van de boon wortelt kennelijk diep. BOON wil daarin verandering brengen. Met innovatieve producten wil dit jonge bedrijf de boon weer aantrekkelijk maken.

Lees verder
Thumbnail

Heembouw Bedrijfsruimten: Nét even anders

Mei-Juni 2019

Trots. Dat is wat je voelt als je bij Heembouw in Breda binnenloopt. Prachtige foto’s van nog prachtigere panden aan de muur. Een warm onthaal, de koffie geserveerd met een grote glimlach. Dit is een bouwbedrijf, maar dan nét even anders.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven