Thema: Transport & Logistiek

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Frank Verhoeven

April 2011

Ondanks een stijgende vervoersvraag is de transportbranche de crisis nog niet te boven. Tarieven zijn door terugvallende vraag onder druk komen te staan en herstellen zich maar langzaam. Hoe kijkt één van de grootste Europese logistieke dienstverleners naar de toekomst?.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2011: Transport & Logistiek

April 2011

Het karakter van de transportsector is hartstikke traditioneel, zo geven de debaters toe. Acht transportcoryfeeën debatteren over het extra duwtje dat 2011 tot een beter jaar kan maken. Moeten zij anders gaan denken, samenwerken, investeren in eigen personeel of doorslaan in duurzaamheid? Bepaalt het imago uiteindelijk de groei in de sector of blijft regionaal traditioneel transport de gnoe onder de wilde dieren?

Lees verder
Thumbnail

Renova Group: Bewegen door de wereld

Nov-Dec 2014

Eerst kom je erachter dat achter deze man een levende legende schuilt. daarna ontdek je naast zijn kennis over de four-wheel drive ook zijn inner drive. maak kennis met Corné Couwenberg (47) van Renova Group.

Lees verder
Thumbnail

Lathouwers: Gemaakt om elke klus te klaren

Nov-Dec 2014

Na een succesvolle introductie in 2001, lanceerde Opel onlangs het nieuwe Vivaro-model. De Lathouwers Groep, die in Noord-oost Brabant de gehele particuliere- en zakelijke markt voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens van Opel verzorgt, is trots op deze recente showroom aanwinst.

Lees verder
Thumbnail

Van der Linden Transport: Samen Waalwijk op de kaart zetten

Mei-Juni 2015

Hij heeft een duidelijke mening over Waalwijkse ondernemers. Samen met de hoop dat meer organisaties breder gaan denken dan enkel hun eigen belang, pleit derde generatie directeur Sander van der Linden van Van der Linden Transport al jaren voor de ontwikkeling van een buitendijkse containerhaven in Waalwijk. ‘Dit komt de gehele Waalwijkse industrie ten goede. Om de industrie aantrekkelijk te houden in de toekomst, is de komst van de nieuwe haven een absolute must.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven