Thema: Conferentieoord

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

OPE Quality Centre: Huiskamer van mobiele professionals

Okt-Nov 2010

Op één minuut rijden van de A2 ligt het Bossche Quality Centre. Daar kunnen mobiele zakelijke gasten in een huiskamersfeer terecht voor Ontmoetingen, Praten en Eten. Met alle moderne, technologische faciliteiten die daarbij horen.

Lees verder
Thumbnail

1931: Een juweel van een congrescentrum

Dec 2010-Jan 2011

Tachtig jaar geleden was het de levendige habitat van vee en veehandelaren. Vandaag staat ‘1931’ echter voor het fonkelnieuwe, ultramoderne Bossche congrescentrum waar kennis en kunde de boventoon voeren.

Lees verder
Thumbnail

Convention Bureau Brabant: Volle zalen trekken

Jan-Feb 2012

‘s-Hertogenbosch is (voor de tweede maal op rij) de meest gastvrije stad van Nederland, bruisend, bourgondisch en nog veel meer, somt Roland Koster op. Hij is sinds september 2011 directeur van Convention Bureau Brabant (CBB). Deze organisatie gaat de regio op de kaart zetten als internationale congresbestemming.

Lees verder
Thumbnail

De Ruwenberg: Leren, werken, sporten en ontspannen

Mei-Juni 2015

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events in Sint-Michielsgestel is voor managementteams van gerenommeerde bedrijven een geliefde plek voor hun trainingen en opleidingen. De accommodatie is gesitueerd in een landelijke omgeving en beschikt over 196 hotelkamers, 40 vergaderzalen en veertien hectare natuurschoon. Sinds kort is het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de luxe wellness- en sportfaciliteiten van het hotel annex trainingscentrum.

Lees verder
Thumbnail

Hotel Van der Valk Uden-Veghel: Het honderdste hotel

Mei-Juni 2015

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan het familiebedrijf. Met Van der Valk Hotel Uden-Veghel opende Van der Valk het honderdste hotel; een mijlpaal waar zij trots op zijn.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven