Thema: Flexibele werkplekken

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BDO & Ctac: Meer dan alleen buren

Juli-Aug 2012

Na een intensieve voorbereiding van vier jaar is het nu dan eindelijk zover: Solution Provider Ctac en BDO Accountants & Adviseurs hebben hun intrek genomen in hun gloednieuwe kantoorpand in het Pettelaarpark in ‘s-Hertogenbosch. Beide bedrijven hebben een dikke vinger in de pap gehad waar het de invulling van kantoorconcept en kwaliteitsniveau betreft. Het resultaat? Een imposant, modern, duurzaam en tijdloos kantoorpand van 12.600m² bruto vloeroppervlak met een indrukwekkend uitzicht. Vol trots geven Hugo Cooymans en Jeannot Evers, initiatiefnemers van de gezamenlijke verhuizing, een rondleiding.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2012: Bedrijfshuisvesting

Nov-Dec 2012

In Nederland staat momenteel een record aantal kantoorgebouwen leeg: ruim zeven miljoen m². De recessie, het stijgend aantal flex- en thuiswerkers en de keuze voor nieuwbouw zijn hiervan de belangrijkste oorzaken. Maar hoe kan verdere leegstand worden voorkomen? En wat te doen met deze kale lege panden? Een verslag van een debat met elf betrokken partijen onder leiding van bedrijfssocioloog en communicatiespecialist Bert Damen.

Lees verder
Thumbnail

BIM Business Center De Vliert: Huisvesting-plus

Jan-Feb 2014

Voor de ondernemers van BIM business Center De Vliert betekent huren een totale ontzorging. sinds kort kunnen ook niet-huurders gebruikmaken van de dienstverlening van dit business Center. Met de Telefoon antwoord Dienst hoeven ondernemers namelijk geen enkel gesprek meer te missen.

Lees verder
Thumbnail

Column Eric Nijhof: Maak vergaderen weer leuk

Sept-Okt 2014

Het valt me steeds vaker op wanneer ik bij een klant ben: het fysieke kantoor verdwijnt, vaste bureaus maken plaats voor flexibele werkplekken en informatie wordt gedeeld via apparaten zoals smartphones en tablets. Werken waar en wanneer u maar wilt is (bijna overal) een feit. En dat betekent dat iedereen op een eigen plek werkt. In zijn of haar eigen tijd. Hartstikke handig. Lijkt het. Maar deze ontwikkelingen zorgen voor nieuwe vraagstukken. Denk maar eens aan het face-to-face overleg. Bestaat dat eigenlijk nog wel?

Lees verder
Thumbnail

Downtown Tilburg: Ruimte om te groeien

Mei-Juni 2013

Als zzp-er wil je werken aan je toekomst, zonder beperkingen, zonder afleiding. Focussen op je passie en andere ondernemers ontmoeten. Downtown Tilburg biedt flexplekken in hartje Tilburg waar je je droom kunt waarmaken en kunt groeien. Downtown Tilburg is een initiatief van Van der Weegen Holding.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven