< Terug naar alle leden

Van den Berk Boomkwekerijen Branche: Industrie, Boomkwekerij

Bedrijfsomschrijving

Van den Berk Boomkwekerijen is letterlijk en figuurlijk diep geworteld in de vruchtbare gronden van Midden-Brabant. Het bedrijf, met de hoofvestiging in Sint-Oedenrode, houdt zich bezig met het kweken van laanbomen, coniferen, vormbomen, rhododendrons en solitaire bomen en struiken in grote maten.
De productie van Van den Berk strekt zich uit over ongeveer 450 hectare in Nederland, Duitsland en Engeland en de kwekerij behoort daarmee tot één van de grootste van Europa. Meer dan 100 medewerkers werken dagelijks op drie locaties met veel enthousiasme en kennis van zaken aan het kweken, verkopen en leveren van topkwaliteit bomen naar afnemers in 35 landen.
De bomen komen onder andere terecht in stadscentra, op bedrijfsterreinen, in recreatieparken en in particuliere tuinen. In het traject daar naar toe werken we nauw samen met de landschapsarchitecten, groenaannemers, projectontwikkelaars, groenbeheerders, tuinontwerpers en hoveniers. Zo komen we gezamenlijk tot de meest succesvolle groenprojecten en daar zijn we trots op!


Contactgegevens
Donderdonk 4
5492 VJ Sint Oedenrode
T: 0413-480494
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1940
Vestigingen: -
Jaaromzet: -