< Terug naar alle leden

Kristian van der Slik

Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed bij Heideweg Taxatie & Advies

Stuur contactverzoek LinkedIn

Heideweg Taxatie & Advies Branche: Bedrijfshuisvesting, Vastgoed

Bedrijfsomschrijving

WIE ZIJN WIJ
Wat is de waarde van uw vastgoed? Nu de (vastgoed)wereld steeds complexer maar ook transparanter wordt speelt de waardering van vastgoed een steeds belangrijkere rol. Financiering, balanswaardering, aan- of verkoopbeslissingen, verdeling, nalatenschappen et cetera vragen om goed onderbouwde taxaties. Welke waarde ‘waar’ is kan blijken uit een goed taxatierapport. Wij zijn hiervoor de juiste partner en helpen u graag.

De vastgoedsector is een wereld die bijzonder veel mogelijkheden biedt en ons enorm aanspreekt. Daarom werken wij iedere dag vol passie in een vastgoedmarkt die bol staat van kansen en uitdagingen.

Ons team bestaat uit taxateurs die de zaken net wat anders aanpakken dan bij andere taxatiebedrijven. Bij Heideweg begrijpen we dat particulieren, intermediairs en beleggers snel een hoogwaardige taxatie nodig hebben zodat het financieringstraject vlot én snel probleemloos verloopt. Met een kantoor volledig ingericht op taxeren is dat precies wat Heideweg biedt: taxaties van hoge kwaliteit met een korte doorlooptijd!

Neem vooral contact op als u meer wilt weten, een van onze TMI taxateurs staan u graag te woord.

Wij zijn een gespecialiseerd bureau voor taxaties op het gebied van Bedrijfsmatig vastgoed, Wonen en Agrarisch vastgoed. Wij werken volgens de eisen van de NRVT en RICS en werken zowel in opdracht van particulieren als bedrijven.

Onze deskundigheid wordt ingeschakeld bij:
- een koop/verkoop- of huur-/ verhuurbeslissing
- erfopvolging
- onteigening
- liquidatie
- fusie/overname
- een financieringsaanvraag
- een aanvraag Nationale Hypotheek Garantie
- boedelscheiding
- overdrachtsbelasting
- projectontwikkeling
- balanswaardering

Waarom Heideweg?
Bij Heideweg houden wij van een persoonlijke aanpak en gaan wij voor een hoogwaardig taxatierapport met een korte levertijd. Om de hoogst mogelijke taxatiestandaarden te realiseren werken wij met een hecht team van professionele taxateurs en ondersteuners om het taxatierapport op te stellen. Wij vertrouwen en steunen hierin op onze ervaring, marktkennis en houden elkaar scherp door onderlinge controle en het bespreken van nieuwe ontwikkelingen en discussies.

U kunt bij ons terecht voor bedrijfsmatige taxaties door heel Nederland. Voor de woning taxaties kunt u bij ons terecht in de regio ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Naast woningen, bedrijfshallen en kantoren zijn wij ook vakbekwaam voor het uitvoeren van complexe taxaties. U kunt hierbij denken aan taxaties ten behoeve van (her)ontwikkeling en grootzakelijk vastgoed, maar bijvoorbeeld ook maatschappelijk of recreatievastgoed.

Voor woning taxaties leveren wij een taxatiesrapport aan in gemiddeld 5 werkdagen na ontvangt van de opdrachtbevestiging. Voor bedrijfsmatige taxaties bedraagt deze levertijd ca. 3 weken na opdrachtbevestiging. Ook is het mogelijk om in overleg gebruik te maken van een spoedtaxatie waarbij deze levertijd verder verkort kan worden.

Heeft u een specifieke vraag over een taxatie? Bel dan gerust met een van onze taxateurs voor een persoonlijk advies.


Contactgegevens
Dorpstraat 28
5391 AW Nuland
T: 073-3030012
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -