< Terug naar alle leden

Geert Merks

Mede-eigenaar bij Beekmans Heftrucks
Zakendoen is samen bouwen aan een relatie Het maakt voor mij niet uit in welke branche iemand actief is. Ik vind het vooral belangrijk om een wederzijdse relatie aan te gaan op basis van vertrouwen.

Stuur contactverzoek LinkedIn

Beekmans Heftrucks Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Gespecialiseerd in warehouse ontzorging

Beekmans Heftrucks is een bedrijf dat gespecialiseerd is in warehouse ontzorging. Wij kenmerken ons als bedrijf wat service en verkoop aanbiedt voor de regio en wij opereren landelijk op het gebied van lease en korte termijn verhuur van intern transportmateriaal.

Bij Beekmans Heftrucks kun je terecht voor schrobmachines, veegmachines, heftrucks, reachtrucks tot en met geautomatiseerde voertuigen. Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van hun warehouse en intern transportmateriaal.

Als Beekmans Heftrucks vinden wij het belangrijk om de samenwerking aan te gaan met onze klanten en wij staan dan ook altijd open voor (nieuwe) klanten die dit ook van belang vinden. Door deze dynamiek van samenwerken merken wij in de praktijk dat we meer voor elkaar kunnen betekenen en dat wij onze klanten in staat stellen nog verder te groeien.


Contactgegevens
James Wattlaan 19
5151DP Drunen
T: 073-8889161
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000