Thema: Automatisering

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

EBo Automatisering: Glasvezel is vereiste voor moderne ondernemer

Dec 2010-Jan 2011

De vraag naar betaalbare en supersnelle internetverbindingen groeit gestaag. Eelco van den Bogaerdt (40), directeur EBo Automatisering nam het heft in eigen hand en liet een eerste particuliere open glasvezelnetwerk aanleggen op de bedrijventerreinen de Rietvelden-de Vutter en Hambakenwetering in ‘s-Hertogenbosch.

Lees verder
Thumbnail

Ctac: terecht thuis in de ICT-top

Sept-Okt 2012

Een prachtig nieuw pand en twintig jaar van gezonde groei zijn redenen genoeg om onnodige bescheidenheid te laten varen en gezonde ambities te koesteren.

Lees verder
Thumbnail

Column Rob Peters: Bent u klaar voor SEPA?

Nov-Dec 2012

Iedereen gaat over op IBAN en SEPA. Ook uw bedrijf. En u maakt vast gebruik van een boekhoudpakket. Of misschien betalen uw debiteuren via machtiging of acceptgiro? Dat betekent dat u aanpassingen moet doen.

Lees verder
Thumbnail

ATSC: Automatisering zonder hoofdpijn

Maart-April 2015

Op het eerste gezicht lijkt de gemeenschappelijke factor tussen Villa Pardoes, de Oranjecamping en Autodrop ver te zoeken. Maar schijn bedriegt, want stuk voor stuk zijn het klanten die dankbaar gebruikmaken van de oplossingen die softwareproducent ATSC heeft ontwikkeld.

Lees verder
Thumbnail

VTI Voets: Vrouw in mannenbolwerk

Mei-Juni 2015

Ze staat goed haar mannetje. Voor de 28-jarige Svenja Voets was het mannenbolwerk al bekend terrein. Afgelopen december verruilde ze haar vaste, veilige baan bij De Mandemakers Groep voor de functie van bedrijfsleider in het allround installatiebedrijf van haar vader. Een gesprek met directeur Nick Voets en zijn dochter Svenja van de VTI Groep in Waalwijk.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven