Thema: Personeel & Organisatie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2009: Personeel & Organisatie

Juli-Aug 2009

In een statig herenhuis aan de Vughterweg in ’s-Hertogenbosch schuiven acht debatteerders aan tafel. Onderwerp van gesprek is personeel en organisatie. En ging het een jaar geleden nog over het binden en koesteren van mensen, nu draait het om crisismanagement. Dat de Brabantse economie lijdt onder de crisis is duidelijk, maar voor hoe lang nog? En wat voor gevolgen heeft dat voor het personeelbeleid?

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Sjoerd van het Erve

Juni 2010

Volgens Sjoerd van het Erve beseffen bedrijven onvoldoende dat er een krapte op de arbeidsmarkt komt. Ondernemers moeten volgens hem dringend aan ‘jobcarving’ doen en meer WSW’ers (Wet Sociale Werkvoorziening) werkgelegenheid bieden.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2010: Personeel & Organisatie

Juni 2010

De eerste lentescheuten komen tevoorschijn na een dorre crisistijd, waarvan de gevolgen langzaam merkbaar worden voor bedrijven en werkenden. Verhoogde werkloosheid, faillissementen en ingekrompen personeelsbestanden. Hoog tijd om naar de toekomst te kijken. Want die belooft opnieuw krapte op de Brabantse arbeidsmarkt. Hoe koester je talent en bind je je topmedewerkers aan je bedrijf? En hoe belangrijk is passie? ‘Werk moet vooral leuk zijn’.

Lees verder
Thumbnail

Synergie Uitzendbureau: Sparringpartner met meerwaarde

Okt-Nov 2010

Als uitzendspecialist in de transportsector levert ADR transportdiensten chauffeurs in heel noord-brabant maar ook in de rest van Nederland. Het moederbedrijf Synergie verzorgt de aanvullende diensten op personeelsgebied. Van den Heuvel Logistiek in uden - gericht op koeriersdiensten, transport, distributie en opslag - is erbij gebaat.

Lees verder
Thumbnail

Reflect Bedrijfspsychologen: Zicht op succes- en faalkansen is goud waard

Mei-Juni 2012

‘Je moet het ondernemerschap in je werknemers wakker kussen’. Deze tip wil Bas van Gils MKB’ers graag meegeven. Van Gils is één van de vier ondernemende bedrijfspsychologen die gezamenlijk het zelfstandige adviesbureau Reflect Bedrijfspsychologen uit Den Bosch vormen. Samen met hun opdrachtgevers pakken zij belangrijke vraagstukken op: van selectie- of opvolgingskwesties tot aan loopbaanvragen en team- en organisatieontwikkeling.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven