Thema: Promotions

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Eventique: Positieve grondhouding

Mei-Juni 2011

Ontspannen zit Jeroen van de Wiel achterover als hij vertelt over zijn visie. 'Ik word niet snel boos, dat heeft helemaal geen zin. Ik zorg er liever voor dat iedereen plezier heeft, dan haal je het beste uit je medewerkers.' Ondertussen is het prestigieuze ruiterconcours Indoor Brabant om hem heen aan de gang. Van de Wiel verzorgt de medewerkers voor dit evenement met zijn bedrijf Eventique. Op deze bijzondere locatie interviewt Regio business deze Brabantse ondernemer.

Lees verder
Thumbnail

Technoprint: Een hoogstpersoonlijk kerstgeschenk

Sept-Okt 2011

De meesten zijn er nog niet mee bezig. Willen ook nog niet denken aan kerstpakketten. De zomer kan immers niet lang genoeg duren. Toch gelden ook hier de gevleugelde woorden: regeren is vooruitzien. “Wie nu beslist over de inhoud van de pakketten, maakt de grootste kans dat de uitgekozen producten ook daadwerkelijk in de pakketten terechtkomen.”

Lees verder
Thumbnail

Benito: Meer dan pennetjes met logo

Sept-Okt 2011

Wie zijn bedrijf wil promoten, kan bij Benito rekenen op succes. Dit bedrijf ontwerpt namelijk geen relatiegeschenken, maar promotie-producten. Met een boodschap. Da’s andere koek.

Lees verder
Thumbnail

Buttons.nl: voor iedere boodschap

Jan-Feb 2013

Iedereen die opgegroeid is in de jaren ’80 zal ze zich wel herinneren: buttons. Op iedere jas of tas waren wel één of meerdere exemplaren bevestigd. wat veel mensen zich echter niet realiseren, is dat de buttonmarkt met een jaarlijkse afzet van een kleine 5 miljoen exemplaren in Nederland nog steeds booming is. Ria Korremans van Buttons.nl vertelt alles over de vele mogelijkheden van de kleine, ronde speldjes.

Lees verder
Thumbnail

Technoprint: Buttons en badges zijn blijvertjes

Nov-Dec 2014

Dat buttons en badges een overblijfsel uit de tijd van de hippies en punks zijn, is niet waar. Deze krachtige communicatiemiddelen worden namelijk alsmaar populairder. Technoprint weet hier alles van.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven