Thema: IT-infrastructuur

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Tritel Zuid: Groot geworden door aandacht en goed advies

Juli-Aug 2014

Voor het vierde jaar op rij heeft Tritel een FD Gazelle Award ontvangen, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Bosschenaren zijn specialist in Hosted VoIP, (ook wel Managed VoIP of Telefonie uit de cloud genoemd), waarbij je als organisatie zelf geen telefooncentrale en IsDn lijnen meer nodig hebt; alleen IP toestellen. Daarnaast biedt Tritel ook internet- en mobiele telefonie en levert het hosted/online desktop services en andere clouddiensten. ‘Het einde van de groei is nog lang niet in zicht’, kondigt Toine van den Boomen aan.

Lees verder
Thumbnail

Link-it: Het kwartje is gevallen

Jan-Febr 2020

‘We willen een modern bedrijf zijn. We hoeven niet per se voorop te lopen, maar het moet wel vooruit. Bob klopte op het juiste moment aan onze deur. Hij had een goed verhaal en een pragmatische aanpak. In heldere woorden vertelde hij hoe we in minder tijd meer kunnen doen en hoe we tegelijk onze kwaliteit kunnen verhogen.’

Lees verder
Thumbnail

Solipsis: Eerst de mens, dan de techniek

Juli-Aug 2020

De coronacrisis heeft een enorme impact op het bedrijfsleven. Bij de start van de intelligente lockdown moesten halsoverkop maatregelen worden genomen om het thuiswerken van werknemers mogelijk te maken. Inmiddels is iedereen om aan het schakelen naar het Nieuwe Normaal. ‘Innovatie op het gebied van IT is hiermee in een stroomversnelling gekomen.’

Lees verder
Thumbnail

Dotcombusiness: Dat was flink aanpoten

Juli-Aug 2020

Waar bij veel bedrijven na de aankondiging van de lockdown het plotseling muisstil werd, stond de telefoon bij ICT-bedrijf Dotcombusiness juist roodgloeiend. ‘Mensen moesten ineens zoveel mogelijk vanuit huis gaan werken. Gelukkig hebben voor uitstrevende bedrijven zoals Van Lent Systems tijdig op de coronamaatregelen ingespeeld’, zegt Luuk van den Berg van Dotcombusiness.

Lees verder
Thumbnail

Interconnect: Loslaten is een ding

Mei-Juni 2021

Vanaf het allereerste begin ging het hard met Interconnect. ‘Na twee jaar groeiden we al uit onze voegen, zowel qua techniek als qua mensen. We zijn toen verhuisd naar bedrijventerrein De Brand, waar we steeds weer een groter pand betrokken, iedere keer een factor vier groter.’ In 2006 bouwden ze op De Brand hun huidige hoofdkantoor.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven