Thema: Telecommunicatie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

TotalTech: Luisteren & oplossen

Mei-Juni 2009

Iemand wil bij wijze van spreken een groene pc met een smiley als cursor? Dat kan, want doen wat de eindgebruiker vraagt, staat bij TotalTech altijd en overal voorop. Twan van den Akker en consorten zoeken immers net zolang tot er voor elk probleem een oplossing is.

Lees verder
Thumbnail

Ricoh Document Center: Het beste van twee werelden

Sept-Okt 2009

De informatiestroom verdubbelt elke drie jaar en de kanalen waarlangs die informatie organisaties binnenkomt, nemen eveneens gezwind toe. Veel tijd en energie gaan op aan de verwerking van allerlei administratieve documenten. Als rechtgeaarde marktleider in It en Document solutions biedt Ricoh oplossingen voor een goed georganiseerde informatielogistiek via diverse verkoopkanalen, zowel direct als indirect. In 2009 heeft Ricoh een nieuw indirect distributiekanaal opgezet met zestien Ricoh Document Centers. Dit zijn zelfstandige ondernemingen opererend onder de Ricoh-vlag.

Lees verder
Thumbnail

Lumidee: Als communiceren cruciaal is

Mrt-April 2012

In tien jaar tijd je omzet verhonderdvoudigen is voor de meeste ondernemers een mooie, maar onbereikbare droom. Voor Lumidee daarentegen is het de realiteit.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven