Thema: Constructiebedrijven

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Leenders RVS Industrie: Met passie kom je tot succes

Mei-Juni 2021

Vader Theo Leenders (65) en zoon Bas (32) werken zij aan zij in hun bedrijf Leenders RVS Industrie. Of ze last hebben van de generatiekloof? Bas: ‘Nee, eigenlijk niet, al hebben we natuurlijk wel eens meningsverschillen.’

Lees verder
Thumbnail

Koppen Bouw & Onderhoud: Direct ingrijpen noodzakelijk

Mei-Juni 2021

Hendrie Koppen, eigenaar van Koppen Bouw en Onderhoud, is geboren en getogen in Liempde. Hij voelt zich op en top Brabander en is ervan overtuigd dat er veel te winnen valt als mkb-ers regionaal meer de krachten zouden bundelen.

Lees verder
Thumbnail

TMP Groep: Iedereen moet zich hier gelukkig voelen

Juli-Aug 2017

Ondernemen heeft soms wel wat van een tenniswedstrijd. Je serveert, raakt de netband en dan is het afwachten aan welke kant de bal valt. Andries Tolenaars, algemeen directeur van TMP Groep, legt uit hoe hij erin slaagde door te groeien in crisistijd.

Lees verder
Thumbnail

Jos van den Bersselaar Constructie: Zelf opleiden

Juli-Aug 2017

Enkele jaren geleden was het al bekend: na de crisis komt het tekort aan vakbekwame mensen heel snel weer terug. En dat probleem is nu in zijn volle omvang zichtbaar in bijna alle technische beroepen. Van den Bersselaar investeert fors in opleidingen om dat tekort voor te blijven.

Lees verder
Thumbnail

Baril Coatings: We leggen de lat hoog

Juli-Aug 2017

Als technisch gedreven organisatie wil Baril Coatings graag ‘het beste jongetje van de klas zijn’, zowel in technisch als in maatschappelijk verantwoord opzicht. De duurzame revolutie kan alleen ontstaan wanneer kwaliteit niet ter discussie staat, zo luidt de bedrijfsfilosofie.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven