E-commerce Special

Page thumbnail

Op 2 juli verschijnen de zakenmagazines van Regio Business met daarin een E-commerce Special. Hierin profileren we bedrijven en organisaties die in de meest brede zin actief zijn in deze sector. De E-commerce Special wordt ingeleid met facts & figures over de ontwikkelingen in de branche en wordt afgesloten met een verslag van het BOB Debat met als titel ‘About Clicks, Bricks & Tricks’.

Zorg jij voor bijvoorbeeld die pijlsnelle orderlevering, ben je een kei in cybersecurity of help je partijen bij de perfecte combinatie tussen clicks en bricks? We delen je verhaal graag met ondernemend Brabant. Maar ook als je een innovatieve webshop hebt ontwikkeld of voice search al helemaal onder de knie hebt, houden we graag een plaatsje voor je vrij in onze zakenmagazines.

Laat ons jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in deze E-commerce Special; wij zorgen voor een groot podium. Op 2 juli 2019 verschijnt de E-commerce Special.

Deelnemers tot nu toe:

Montapacking LAB51
Cherry Etrias
GAC Business Solutions Dotcombusiness
Max ICT The Experience of Customers
Technische Unie Tilburg Gemeente Waalwijk
Bedrijf Online Panhuijsen Verpakkingen
Hessels Coating Gebr. Vermeer Industrial Movements
SBA Flex DHL Parcel
NewCO2 DSU NL
Social Deal Saris Aanhangers
Basiq Dental MSG Nederland
Payper Parcel4me
   

BOB Debat E-commerce: 'About Clicks, Bricks & Tricks'
Op 27 mei organiseert Regio Business ook een BOB Debat gericht op E-commerce. Aanmelden voor dit debat? Meer informatie vind je hier.

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Benieuwd hoe z'n artikel eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld uit onze Logistiek Special

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Annemiek Slofstra voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Kijk hier voor de planning van de specials.

Terug naar boven