< Terug naar alle leden

InterStep Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Al sinds de oprichting van InterStep is de missie helder: “Het verbinden van mensen en bedrijven binnen de techniek”. Vroeger zag dit er behoorlijk anders uit dan tegenwoordig; er waren nog geen platformen zoals LinkedIn, Carrieretijger of Indeed. Hierdoor was het als technische starter erg lastig om een beeld te krijgen van de beschikbare vacatures, type bedrijven en om überhaupt inzicht te krijgen in wat een bepaalde rol of functie inhield.

Met onze duidelijke scope, vele verschillende klanten en kennis en ervaring in de markt, hielpen wij toen al technici bij het vinden van hun ideale rol en functie, bij een organisatie die ze aansprak en waar zij het beste tot hun recht zouden komen. Organisaties werk(t)en met ons samen omdat wij goed in staat bleken om de juiste technische talenten te verbinden aan hun organisatie. Deze koers hebben wij sindsdien doorgezet en verder ontwikkeld.

Wij zeggen altijd: stilstand is achteruitgang. Dit geldt voor organisaties, maar zeker voor technici. We leven in een tijd waar verandering en disruptie steeds sneller gaat, hierdoor móet je wel meebewegen om jezelf niet buiten spel te zetten. Organisaties veranderen, banen veranderen, (of verdwijnen zelfs) en tegelijkertijd ontstaan er nieuwe rollen en functies. Blijven bewegen en ontwikkelen om relevant te blijven dus, maar wat is voor jou de juiste richting?

Het is onze ambitie om jou te helpen met deze vragen, en je constant uit te dagen om kritisch te kijken naar het pad dat je bewandeld. We combineren jouw talent en ambities met de ontwikkelingen in de markt, zodat we je gedurende je carrière kunnen helpen met je persoonlijke groei.

“Iedereen heeft tegenwoordig een telefoon met talloze apps om je leven eenvoudiger te maken. Maar voor zoiets belangrijks als je carrière, waar je zo’n 40 uur per week mee bezig bent, bestaat dat niet! InterStep is de navigatie app voor jouw carrière”


Contactgegevens
Achtsteweg Zuid 153L
5651 GW Eindhoven
T: 06-15005517
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -