< Terug naar alle leden

Greengenius Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Missie
“Empower people and organizations to develop!”
Een voortdurende stortvloed aan nieuwe ontwikkelingen verandert de wereld sneller dan je ‘businessmodel’ kan zeggen. Meebewegen in deze realiteit is het enige antwoord. En soms kan je daar best wat hulp bij gebruiken. Daarom doen we er alles aan om organisaties en jong technisch talent een duwtje in de juiste richting te geven.
Visie
Globalisering, klimaatverandering en nieuwe technologie worden gezien als de belangrijkste aanjagers van de veranderingen in onze wereld. Deze veranderingen hebben invloed op zowel organisaties als individuen, waarbij het niet altijd eenvoudig blijkt om de juiste keuzes te maken.
Bij jong technisch talent leidt dit tot uitdagingen bij het kiezen voor een bepaalde studie of baan. De ervaring leert dat de uitdaging van organisaties ligt bij het ontwikkelen van het ideale businessmodel en/of het vinden van de juiste mensen, wie zijn de juiste mensen eigenlijk? Daarnaast verwacht jong technisch talent andere zaken van een werkgever dan enkele jaren geleden; continue ontwikkelen is één van de belangrijkste eisen voor deze generatie.
GreenGenius heeft een methode ontwikkelt die aan de ene kant technisch talent begeleidt bij werk en ontwikkeling, en aan de andere kant organisaties helpt bij innovatie en groei door de juiste mensen in te zetten. Door dit met elkaar af te stemmen ontstaat er maximale groei voor beide. Duurzame waarde-ontwikkeling noemen wij dit!

Een GreenGenius word je niet zomaar. Als (potentiële) opdrachtgever kunt u in de eerste plaats rekenen op kandidaten die uiteraard een gedegen opleiding achter de rug hebben. We selecteren hen ook op leergierigheid, openstaan voor ontwikkeling en het bewust omgaan met werk en loopbaan.


Contactgegevens
Achtsteweg Zuid 153L
5651 GW Eindhoven
T: 06-15005517
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -