< Terug naar alle leden

Michael van Haperen

Eigenaar bij Van Haperen Dakbedekking
‘SAMEN NAAR DE TOP’ dit is waar wij in geloven door samen met ons team, onze partners, de klant en andere betrokkenen. Door naar elkaar te luisteren, elkaars mogelijkheden te benutten en wensen en eisen te bespreken zodat we uiteindelijk een optimaal eindresultaat behalen.

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook

Van Haperen Dakbedekking Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Van Haperen dakbedekkingen b.v. Opgericht in 1975. Wij zijn een bedrijf dat werkzaam is met circa 40 medewerkers. Wij richten ons op de totale dakenmarkt en ontzorgen onze opdrachtgevers van A tot Z m.b.t. daken en alles wat hier mee verbonden is. Nieuwbouw,renovatie, onderhoud en beheer. Platte daken, hellende daken, groendaken, solar systemen, Arbo systemen etc. Ontzorgen doen we vanaf de tekentafel. We maken een plan van aanpak geheel op de wens van klant en andere betrokkenen. Hierbij is een optimaal resultaat met hoge klanttevredenheid het doel. Om daken vooraf goed in kaart te brengen voor onze opdrachtgevers en dat deze niet voor verrassingen komen te staan inspecteren en meten wij objectief en uniform de fysieke kwaliteit van de dakonderdelen volgens NEN2767. Om een en ander zo optimaal mogelijk te verzorgen en niet afhankelijk van derden te zijn beschikken wij voor al deze disciplines over eigen gediplomeerde medewerkers en over een geheel eigen materieeldienst

Ons bedrijf is ingericht op het all-round dak principe. Dat wil zeggen dat wij onze medewerkers opleiden, zowel intern als extern om alle dakgerelateerde onderdelen en systemen te kunnen verwerken. Wij doen dit zodat wij onze klanten niet specifiek aan één systeem of product hoeven te binden maar afhankelijk van het project meerdere scenario’s kunnen voorleggen en men voor het gehele dak (plat of hellend , nieuwbouw of renovatie) en ook met alle andere relevante zaken bij ons terecht kan.

Veel bedrijven voeren inspecties uit welke veelal op verschillende en vaak voor de klant onbegrijpelijke wijze. Door ons word gewerkt volgens de NEN2767 welke zorgt voor het uniform inspecteren en in kaart brengen van de technische staat. Door middel van conditiescores maakt u gemakkelijk vergelijkingen tussen de verschillende onderhoudstoestanden van objecten. Zo heeft u met de resultaten inzicht in onderhoudskosten en mogelijke risico’s en zo kunt u, indien gewenst door van Haperen dakbedekkingen b.v. een meerjarige onderhoudsplanningen op laten stellen. Kortom, met deze norm kunt u de kwaliteit waarborgen.


Contactgegevens
Weidehek 65
4824 AT Breda
T: 076-5420611
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1975
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -