< Terug naar alle leden

Walter van Lissum

Commercieel Directeur bij Pro Property

Stuur contactverzoek LinkedIn

Pro Property Branche: Bedrijfshuisvesting, Aannemerij

Bedrijfsomschrijving

OVER ONS
We brengen ideeën tot leven.
Dat is zowel ons doel als onze visie, we doen er alles aan om uw idee ten diepste te visualiseren.

ONTWERP
We verzorgen de tekeningen
Om uw ideeën werkelijkheid te maken verzorgen wij de tekeningen vanaf voorontwerp tot definitief ontwerp.

TEVREDENHEID
Uw wensen staan altijd voorop.
Uw mening en tevredenheid zijn van groot belang tijdens het gehele proces. Van de allereerste getrokken lijn tot de laatste.

Ontwikkeling
Samen met onze opdrachtgever willen we mooie projecten ontwikkelen van idee tot realisatie.

Van idee tot realisatie
Samen met onze opdrachtgever willen we mooie projecten ontwikkelen van idee tot realisatie, graag laten wij daarom onze visie, mogelijke kansen en nieuwe ideeën zien. Onze focus ligt op ontwikkelingen in kantoorvoorzieningen, Retail, hotels, restaurants en grootschalige woning verblijven voor lang en kort verblijf.

Vastgoed ontwikkelaars ondersteunen wij met het bedenken van plannen binnen een beperkte ruimte, omgeven door regels met risico’s en een regelmatig veranderende vraag. Rekening houdend met het toekomstperspectief van het gebouw en omgeving creëren we de mooiste ontwikkelingen.

Ruime ervaring
Pro Property is een divers en ruimdenkende onderneming met jaren ervaring, een sterke ambitie en een persoonlijke aanpak. Door onze diversiteit en ruimdenkendheid ontstaan de prachtigste samenwerkingen en resultaten. Wij zetten uw wensen centraal, ontzorgen en wijzen u op kansen.

Bouw
Uw projectmanager is uw adviseur, vertrouwenspersoon en vaste aanspreekpunt.

Één aanspreekpunt
Wij coördineren en organiseren uw gehele bouwproces van de eerste pennenstreep tot de feestelijke opening door het toezien op hoofd- en bijzaken. Het bouwproces vraagt veel inzicht in bouwkundige aspecten, kennis en ervaring. Vaak komen er punten naar boven waar wij ons op voorbereiden en direct anticiperen. In het totale bouwproces zijn wij uw aanspreekpunt, nemen wij al uw zorgen uit handen en denken mee in het totale proces.

We realiseren uw wensen
Wanneer u wilt gaan verbouwen of renoveren helpen wij u om uw wensen te realiseren. Gezamenlijk zullen we een plan ontwikkelen, hiervoor brengen we eerst de belangrijke basispunten in kaart en gaan vervolgens uitbreiden met uw wensen en onze inzichten.

Van begin tot de nazorg
Onze kracht zit in begeleiden en ontzorgen van begin tot eind, wij ondersteunen u in het bouwproces maar kunnen u blijven voorzien van onze kennis en inzicht vanaf het begin tot de nazorg.

Wij werken met meerdere partijen waardoor wij u meerdere mogelijkheden kunnen aanbieden en zo samen een keuze kunnen maken voor de voor u gewenste werkwijze en ontwikkelingen.

Heeft u een bouwproject en kunt u niet wachten om samen met ons de mogelijkheden in kaart te brengen? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om de wensen, eisen en mogelijkheden te bespreken.


Contactgegevens
Beneluxweg 7
4904 SJ Oosterhout
T: 088-4540699
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -