< Terug naar alle leden

Monique Honselaar

Personal Matchmaker bij Quality Partner Search

Stuur contactverzoek LinkedIn

Quality Partner Search Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Partner search.
Voor ondernemende singles die zichzelf het beste gunnen in de liefde en waarde hechten aan hun tijd en privacy.

Mijn naam is Alexia Robbemont en samen met mijn team van Personal Matchmakers maken wij relatiedromen waar.

Hiervoor heb ik een unieke methode -het Liefdes Breinprofiel- ontwikkeld. Strategisch daten. Geen tijd verdoen op datingapps maar tijd besteden aan verliefd worden en een relatie opbouwen.

In 2003 ben ik uitgeroepen tot Beste Ondernemer van het Jaar en spreek de taal van de ondernemer. Ons cliëntenbestand bestaat voornamelijk uit ondernemers, professionals, ZZP-ers en top executives.

Voor wie?
Voor ondernemende singles, die geen tijd of absoluut geen zin (meer) hebben om zelf te gaan daten. Gebrek aan aandacht op datingapps is vaak geen issue, maar het vinden van iemand die op dezelfde manier in het leven staat en van hetzelfde kaliber is, lijkt op het zoeken naar een speld in een hooiberg. En juist in die hele smalle niche zijn wij succesvol actief.

Waarom?
Als drukke professional bespaart je dit jaren van trial en error dating. In tegenstelling tot de apps, dating sites en bars, matchen wij mensen die serieus zijn over relaties, zodat je kansen op het vinden van de juiste partner hoog zijn.

Groot nieuws! Vanaf heden gaat Alexia Robbemont Personal Matchmakers verder onder de naam Quality Matchmaking International.

Waarom hebben we deze stap genomen? Allereerst is ons team uitgebreid en voelen we dat het tijd is om onze naam beter te laten aansluiten bij de groei van ons bedrijf. Maar dat is niet alles! We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we onze dienstverlening internationaal gaan uitbreiden. Ja, je leest het goed – we zijn er nu niet alleen voor jou in Nederland, maar ook voor singles over de hele wereld!

Quality Matchmaking International staat voor eersteklas hoogwaardige, persoonlijke en betrouwbare matchmaking-ervaring. Ons toegewijde team van deskundige matchmakers is er om jou te helpen bij het vinden van de perfecte levenspartner, waar je ook bent. Of je nu op zoek bent naar liefde in eigen land of in het buitenland, wij zijn er om jou te begeleiden.

Wil je meer weten over onze diensten en hoe we jou kunnen helpen om jouw perfecte match te vinden? Bekijk dan hier wat we jou kunnen bieden.

We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in de wereld van Quality Matchmaking International. Samen gaan we op zoek naar jouw ware liefde, waar ook ter wereld!


Contactgegevens

Amsterdam
T: 085-4012268
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -