Thema: Relatiemarketing

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Twins Bedrijfscatering en FC Den Bosch: Een gouden combinatie

Jan-Feb 2013

De businessclub en sponsorsociëteit van FC Den Bosch hebben onlangs een complete metamorfose ondergaan. Het resultaat? Een frisse en eigentijdse inrichting, die sponsors de kans biedt om te netwerken in een sfeervolle en representatieve ruimte. Huiscateraar Twins bedrijfscatering heeft een belangrijke bijdrage aan het ontwerp en de inrichting geleverd.

Lees verder
Thumbnail

Theaterfestival Boulevard: Al dertig jaar een kleurrijk begrip

Maart-April 2014

Dit jaar - van 7 tot en met 17 augustus 2014 - viert Theaterfestival Boulevard zijn 30ste zomer. Al 30 jaar mag het festival zich met recht hét zomerfestival van Zuid-Nederland noemen. Niet voor niets, want het programma bestaat uit hoogstaande en tegelijkertijd toegankelijke (inter)nationale theater-, dans- en muziekproducties op unieke locaties in en rond de stad, in de Verkadefabriek en op het bruisende Festivalplein aan de voet van de Sint Jan in Den Bosch. Een unieke ontmoetingsplek waar jaarlijks 140.000 bezoekers bij elkaar komen om te beleven, ontmoeten en genieten op zowel cultureel als culinair gebied.

Lees verder
Thumbnail

SPM Shoeters: Basketbal als totaalbeleving

Maart-April 2014

Sinds het Waalwijkse SPM Shoes & Boots dit seizoen het hoofdsponsorschap van Eiffel heeft overgenomen, draagt de Bossche topbasketbalclub de naam van deze sponsor: SPM Shoeters. Naast en compleet andere interne organisatie en uitstraling betekent dit ook een nieuwe slogan: ‘We entertain people’. ‘Uiteraard draait alles nog steeds om het spelletje basketbal. Maar dit wordt op zo’n manier gebracht dat het een nog groter publiek aanspreekt. ‘Een bezoek aan onze club is een totaalbeleving’, aldus Albert Dominicus, voorzitter van de SPM Shoeters.

Lees verder
Thumbnail

Theater aan de Parade: Zakendoen in rood pluche

Maart-April 2014

Met relaties dineren in de spotlights? Brainstormen op het podium van de Grote Zaal? Een productpresentatie in de artiestenfoyer? Een ontmoeting met artiesten? Zakendoen in een fantasierijke omgeving staat garant voor een onvergetelijke beleving.

Lees verder
Thumbnail

Swim to Fight Cancer: Spectaculaire korting

Juli-Aug 2015

Op zondag 13 september vindt de tweede editie van Swim to Fight Cancer plaats. Swim to Fight Cancer is een zwemevent in een stads decor, waarbij deelnemers - dit jaar ook kids - en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF kankerbestrijding. Enexis heeft zich recentelijk als de drijvende kracht aan de Swim verbonden.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven