< Terug naar alle leden

Ger Post

Research Professor Business Entrepreneurship (lector) bij Fontys Hogescholen

Stuur contactverzoek LinkedIn

Fontys Hogescholen Branche: Non-profit, Onderwijs

Bedrijfsomschrijving

Fontys Hogescholen is met zo’n 40.000 studenten, 4.000 personeelsleden en een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren, een van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland.
De 31 instituten verzorgen circa 100 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service. Daarnaast worden mastervarianten en Associate degrees aangeboden. Cursussen en trainingen worden in stedelijke centra - vooral in Zuid-Nederland - aangeboden. Naast onderwijs legt Fontys zich ook met lectoraten toe op onderzoek, kennisinnovatie en contractactiviteiten.

Fontys wil een onderwijsinstelling zijn die studenten 'laat groeien door aandacht en uitdaging'. Het gaat om goed georganiseerd onderwijs in een professionele onderwijsorganisatie waarin kwaliteit centraal staat.

Fontys wil elke dag weer excellent en boeiend onderwijs bieden. Dat vraagt om medewerkers die enerzijds over de benodigde vakinhoudelijke kennis beschikken, maar die zeker ook studenten maximaal kunnen inspireren. Een en ander sluit aan bij de hoge ambities van Fontys om studenten optimaal te laten groeien door het bieden van de juiste persoonlijke aandacht en ze maximaal uit te dagen in hun leer- en ontwikkelproces. Dit betekent dat Fontys van nieuwe collega’s verwacht dat ze zeer gemotiveerde (onderwijs)professionals zijn die altijd gaan voor het hoogst haalbare resultaat.


Contactgegevens
Rachelsmolen 1
5612 MA Eindhoven
T: 088-5079326
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -