< Terug naar alle leden

Frank Brugel

Accountmanager bij Willem II

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook Twitter

Willem II Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Men zegt altijd: Never change a winning team. Ik vind dat maar gezever. Een voetbalploeg blijft slechts winnen, als ze durft te veranderen"

Bovenstaande uitspraak - afkomstig van de Belgische politicus Steve Stevaert - zegt niet alleen iets over een voetbalploeg. Ook veel ondernemers onderschrijven deze stelling. Als je je niet aanpast en ontwikkelt, blijf je eeuwig hangen in hetzelfde. Voelt u zich ook aangesproken door deze stelling? Durft u de verandering wél aan? Gaat u Willem II komend jaar wél sponsoren?

Willem II speelt komend seizoen wederom in de eredivisie. Dat is dik verdiend. Je proeft het in de stad; de mensen zijn weer positief over Willem II als ideale ambassadeur. Maar niet alleen Tilburg en Willem II is gebaat bij stabiele middenmoter in de eredivisie. Ook voor u als sponsor verandert er veel. "Ik wil meer exposure, m'n netwerk moet worden uitgebreid." Dat zijn de kreten die we vaak horen als we in gesprek zijn met potentiële sponsors. Willem II als ideaal platform voor ondernemers. Het blijkt te werken. "Mogen wij u hiermee helpen?"

Met Willem II in de eredivisie worden uw kansen op exposure aanzienlijk vergroot. Deze kansen delen we graag met u. De commerciële afdeling van Willem II staat tot uw beschikking. Met alle plezier gaan we direct aan de slag voor u. "Wat kunnen we exact voor u doen?" Samen gaan we kijken hoe we uw onderneming - in combinatie met het product Willem II - het best kunnen positioneren. Hoe kunnen we de mogelijkheden afstemmen op uw persoonlijke situatie? En ook belangrijk, hoe houden we het voor u betaalbaar? Wenst u graag een sponsorbrochure te ontvangen? Ik hoor het graag!

mitch.van.helvert@willem-ii.nl | 06-10885152


Contactgegevens
Goirleseweg 34
5026 PC Tilburg
T: 013-5490590
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1896
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000