Packaging Special

Page thumbnail

De verpakkingsindustrie heeft in de voorgaande jaren een stille revolutie doorgemaakt en is nu een van de meest innovatieve productiesectoren in het land en in Brabant.

Innovatie is de rode draad door de geschiedenis van de verpakkingsbranche. Als we kijken naar de verpakkingen van nu en 10 jaar geleden dan is er veel veranderd. De branche investeert continu in productinnovaties, productie en processen en verliest daarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen niet uit het oog.

Packaging speelt een cruciale rol in de verduurzaming en is in toenemende mate belangrijk bij branding van merken en 1-op-1 marketing. Verpakkingsbedrijven zijn steeds veelzijdiger en meer bezig met adviseren, creatief meedenken en innoveren. Door de stijgende waarde van verpakkingen wordt de komende jaren een groei tot maar liefst 20% verwacht in de branche.

Welke veranderingen hebben packaging bedrijven uit Brabant doorgemaakt en hoe hebben ze gereageerd op de veranderende functies van packaging?

Laat ons jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in deze Packaging Special; wij zorgen voor een groot podium. Op 10 september 2019 verschijnt de Packaging Special.

Deelnemers:

Faes Group IPS Technology
Kopak Panhuijsen Verpakkingen
CUPSZ Vogels Bouwmanagement
Bosch Rexroth Chemical Marketing Concepts
NOVO Packaging SBA Flex
Bas Tilburg Meilink
People of tomorrow Brabantsche Ontwikkelings Maatschappij
Vekopak Engels Group
Van de Borne Ramakers Industriële Verpakkingen
Holland Packing Van Veghel Industrial Packaging
Moonen Packaging Hessels Coating

BOB Debat Packaging: Wie pakt wie in?
Op 1 juli organiseerde Regio Business ook een BOB Debat gericht op Packaging. Bekijk hier een fotoverslag en videoimpressie en lees hier het verslag.

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Benieuwd hoe z'n artikel eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld uit onze Chemie Special

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Willem de Bruin voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Kijk hier voor de planning van de specials.

Terug naar boven